Hopp til innhold
Sticos logo
Logg inn
Nettkurs

Kilometergodtgjørelse og andre reiseutgifter 2024

Få god innsikt i skattereglene for reisekostnader dekket av arbeidsgiver, skillet mellom arbeids- og yrkesreiser, og regler og satser for km-godtgjørelse.

Nettkurs
meta-hours
2 timer

Dette lærer du

Arbeidstaker som bruker eget kjøretøy til yrkes- og tjenestekjøring kan få utbetalt kilometergodtgjørelse. Er denne godtgjørelsen skattefri, og når skal det eventuelt skattes av? Skillet mellom arbeidsreise og yrkesreise, og legitimasjonskrav ved reiseregning er sentralt for forståelsen av behandlingen av kilometergodtgjørelse og andre reiseutgifter. Dette kurset sikrer at du er oppdatert i henhold til gjeldende satser og regelverk, både hva gjelder kilometergodtgjørelse og dekning av andre reiseutgifter, herunder blant annet utgifter til fly, taxi, buss, tog og lignende, samt kravene til reiseregning.

  • Skillet mellom arbeidsreise og yrkesreise
  • Reiseregning
  • Bilgodtgjørelse og andre reiseutgifter

Etterutdanning

Regnskapsfører

Skatte- og avgiftsrett 2 timer

Revisor

Skatte- og avgiftsrett 2 timer

Nettkurs

Nettkursene er interaktive kurs med en variasjon av tekst, video og spørsmål underveis. Dette gjør kurset engasjerende og gir deg god læringseffekt. Kurset kan gjennomføres på både PC, nettbrett og mobil. Kursbevis lagres automatisk i kursplattformen.

Kursholder

Therese Olsson Storøy

Lurer du på noe? Kontakt oss.

Pris:
2 390 kr
ekskl. mva.
Kurs­abonnement:
Inkludert
Med kursabonnement kan du ta så mange kurs du vil til fast lav pris pr. måned.
Allerede abonnement? Logg inn

Trenger du flere kurs?

Med et kursabonnement har du fri tilgang til hele kurskatalogen og kan enkelt holde oversikt over alle etterutdanningstimene dine. Et prisgunstig alternativ for deg som har høye krav til kompetanseutvikling og etterutdanning