Hopp til innhold
Sticos logo
Logg inn
Nettkurs

Diettgodtgjørelse og losjikostnader 2024

Bli trygg på krav som stilles til reiseregning og regler for diettgodtgjørelse, og få en gjennomgang av satser og regelverk for reiser i arbeidsforhold.

Nettkurs
meta-hours
2.5 timer

Dette lærer du

Utgiftsgodtgjørelse til kost og losji til arbeidstaker som er på tjenestereise er fritatt for forskuddstrekk og arbeidsgiveravgift når godtgjørelsen ikke overstiger Skattedirektoratets forskuddssatser. I tillegg må legitimasjonskravene til reiseregning være oppfylt. Det er viktig å holde seg oppdatert på gjeldende satser og regelverk, for at rapporteringen skal bli riktig. Overstiger godtgjørelsen skattedirektoratets forskuddssatser, vil merutbetalingen utgjøre et skattepliktig overskudd, som medfører trekkplikt og beregning av arbeidsgiveravgift. Dette kurset sikrer at du er oppdatert i henhold til gjeldende satser og regelverk, både hva gjelder reiseregning, diettgodtgjørelse på reiser med og uten overnatting, losjikostnader og reise etter regning.

  • Reiseregning
  • Diettgodtgjørelse på reise uten overnatting
  • Diettgodtgjørelse på reise med overnatting
  • Nattillegg
  • Reise etter regning

Etterutdanning

Regnskapsfører

Skatte- og avgiftsrett 2.5 timer

Revisor

Skatte- og avgiftsrett 2.5 timer

Nettkurs

Nettkursene er interaktive kurs med en variasjon av tekst, video og spørsmål underveis. Dette gjør kurset engasjerende og gir deg god læringseffekt. Kurset kan gjennomføres på både PC, nettbrett og mobil. Kursbevis lagres automatisk i kursplattformen.

Kursholder

Therese Olsson Storøy

Lurer du på noe? Kontakt oss.

Pris:
2 590 kr
ekskl. mva.
Kurs­abonnement:
Inkludert
Med kursabonnement kan du ta så mange kurs du vil til fast lav pris pr. måned.
Allerede abonnement? Logg inn

Trenger du flere kurs?

Med et kursabonnement har du fri tilgang til hele kurskatalogen og kan enkelt holde oversikt over alle etterutdanningstimene dine. Et prisgunstig alternativ for deg som har høye krav til kompetanseutvikling og etterutdanning