Hopp til innhold
Sticos logo
Logg inn
Nettkurs

Statens reiseregulativ (særavtalen) 2024

Statens satser skiller seg fra de skattefrie satsene. Få kontroll på statens satser og regler for diett-, km-godtgjørelse, og andre reiseutgifter.

Nettkurs
meta-hours
2 timer

Dette lærer du

Det er inngått flere særavtaler mellom staten og arbeidstakerorganisasjonene som i utgangspunktet gjelder for ansatte i staten som er på reiseoppdrag for sin arbeidsgiver. Avtalene har imidlertid stor betydning også for andre som mottar utgiftsgodtgjørelse på reiseoppdrag for sin arbeidsgiver da mange virksomheter også i det private følger statens særavtaler for reiser. Dette kurset sikrer at du er oppdatert i henhold til gjeldende satser og regelverk, både hva gjelder kilometergodtgjørelse og andre reiseutgifter, diettgodtgjørelse på reiser med og uten overnatting og losjikostnader. Både reiser innenlands og utenlands behandles i kurset.

  • Kilometergodtgjørelse og andre reiseutgifter
  • Diettgodtgjørelse og losjikostnader
  • Dekning av utgifter til reise og kost utenfor Norge

Etterutdanning

Regnskapsfører

Skatte- og avgiftsrett 2 timer

Revisor

Skatte- og avgiftsrett 2 timer

Nettkurs

Nettkursene er interaktive kurs med en variasjon av tekst, video og spørsmål underveis. Dette gjør kurset engasjerende og gir deg god læringseffekt. Kurset kan gjennomføres på både PC, nettbrett og mobil. Kursbevis lagres automatisk i kursplattformen.

Kursholder

Therese Olsson Storøy

Lurer du på noe? Kontakt oss.

Pris:
2 390 kr
ekskl. mva.
Kurs­abonnement:
Inkludert
Med kursabonnement kan du ta så mange kurs du vil til fast lav pris pr. måned.
Allerede abonnement? Logg inn

Trenger du flere kurs?

Med et kursabonnement har du fri tilgang til hele kurskatalogen og kan enkelt holde oversikt over alle etterutdanningstimene dine. Et prisgunstig alternativ for deg som har høye krav til kompetanseutvikling og etterutdanning