Hopp til innhold
Nettkurs

Podkurs: Slik håndterer du bærekraft som revisor

I dette podkurset ser vi på revisors rolle i bedriftens bærekraftsarbeid. I tillegg får du god innsikt og nyttig informasjon om hvordan PwC jobber med bærekraft i egen bedrift og mot vårt felles mål om å redusere virksomheters klimaavtrykk.

Nettkurs
meta-hours
1 timer

Dette lærer du

I samarbeid med PwC har vi lagd et podkastkurs som gir deg god innsikt og nyttige tips til hvordan din virksomhet eller bedrift kan omfavne arbeidet med bærekraft, og gjøre det til en viktig verdi. Gjennom kurset får du høre hvordan PwC, som en verdensomspennende virksomhet, selv jobber mot å omfavne bærekraft som en viktig verdi i alle ledd. Du får også god innsikt i interne prosesser de bruker for å få bærekraft til å bli en del av bedriftskulturen. Gjennom kurset vil du kunne få mange nyttige tips til hvordan din egen virksomhet eller bedrift selv kan starte arbeidet mot mer bærekraftig drift. 

  • bærekraft som verdi for selskapet
  • forutsetninger for at bærekraft blir bedriftskultur
  • hvordan nye regler om bærekraft påvirker næringslivet

Etterutdanning

Podkurs

Podkursene er praktiske lydkurs du kan lytte til mens du holder på med noe annet. Kurset avsluttes med noen digitale oppgaver og kan gjennomføres på både PC, nettbrett og mobil. Kursbevis lagres automatisk i kursplattformen.

Kursholder

Gard Lyng

Lurer du på noe? Kontakt oss.

Pris:
1 990 kr
ekskl. mva.
Kurs­abonnement:
Inkludert
Med kursabonnement kan du ta så mange kurs du vil til fast lav pris pr. måned.
Allerede abonnement? Logg inn

Trenger du flere kurs?

Med et kursabonnement har du fri tilgang til hele kurskatalogen og kan enkelt holde oversikt over alle etterutdanningstimene dine. Et prisgunstig alternativ for deg som har høye krav til kompetanseutvikling og etterutdanning