Hopp til innhold
Nettkurs

Podkurs: Klimaregnskap - hvordan og hvorfor!

Vet du hva et klimaregnskap er og hva du skal bruke det til? I samarbeid med PwC diskuterer vi hvordan et klimaregnskap kan bidra til å redusere utslippet av klimagasser for din bedrift.

Nettkurs
meta-hours
1 timer

Dette lærer du

Gjennom dette podcast-kurset vil vi gå gjennom prosessen med å etablere et klimaregnskap. Kurset trekker paralleller mellom klimaregnskap og tradisjonelt finansregnskap, og belyser utfordringene knyttet til innsamling av nødvendig data for klimaregnskapet. Videre vil du få innsikt i de forskjellige rapporteringskravene til ulike selskaper og hvilke forventninger som møter mindre selskaper når det gjelder å levere informasjon om bærekraft.

  • Nye krav til bærekraft
  • Klimaregnskap som verktøy for reduksjon av klimagassutslipp
  • Samle data for bruk i klimaregnskapet.

Etterutdanning

Regnskapsfører

Annet 0.5 timer

Revisor

Annet 0.5 timer

Podkurs

Podkursene er praktiske lydkurs du kan lytte til mens du holder på med noe annet. Kurset avsluttes med noen digitale oppgaver og kan gjennomføres på både PC, nettbrett og mobil. Kursbevis lagres automatisk i kursplattformen.

Kursholder

Gard Lyng

Lurer du på noe? Kontakt oss.

Pris:
1 990 kr
ekskl. mva.
Kurs­abonnement:
Inkludert
Med kursabonnement kan du ta så mange kurs du vil til fast lav pris pr. måned.
Allerede abonnement? Logg inn

Trenger du flere kurs?

Med et kursabonnement har du fri tilgang til hele kurskatalogen og kan enkelt holde oversikt over alle etterutdanningstimene dine. Et prisgunstig alternativ for deg som har høye krav til kompetanseutvikling og etterutdanning