Hopp til innhold
Nettkurs

Podkurs: Historien om Norsk Kylling AS - bærekraft er lønnsomt

Dette kurset er utviklet i samarbeid med Thamsklyngen og[ Norsk Kylling AS og gir deg innsikt og nyttige tips til hvordan din virksomhet eller bedrift kan legge om til en grønn og sirkulær drift og retning.

Nettkurs
meta-hours
1 timer

Dette lærer du

I dette podkurset får du høre den lærerike historien om da Norsk Kylling AS angrep den store oppgaven med å legge om hele sin verdikjede i en mer grønn og sirkulær retning. Hele podkurset er fylt med gode tips og erfaringer om hvilke forutsetninger som må være på plass for å lykkes, samt en hel del informasjon om hvordan de har klart å gjøre bærekraft til en viktig og lønnsom faktor. I tillegg vil du sitte igjen med god inspirasjon til hvordan du og din bedrift kan gjøre bærekraft til en faktor for vekst og økt lønnsomhet.

  • verdibasert ledelse for grønn omstilling
  • helhetlig bærekraftig produksjon
  • samspill for en bærekraftig og sirkulær virksomhet

Etterutdanning

Podkurs

Podkursene er praktiske lydkurs du kan lytte til mens du holder på med noe annet. Kurset avsluttes med noen digitale oppgaver og kan gjennomføres på både PC, nettbrett og mobil. Kursbevis lagres automatisk i kursplattformen.

Kursholder

Gard Lyng

Lurer du på noe? Kontakt oss.

Pris:
1 990 kr
ekskl. mva.
Kurs­abonnement:
Inkludert
Med kursabonnement kan du ta så mange kurs du vil til fast lav pris pr. måned.
Allerede abonnement? Logg inn

Trenger du flere kurs?

Med et kursabonnement har du fri tilgang til hele kurskatalogen og kan enkelt holde oversikt over alle etterutdanningstimene dine. Et prisgunstig alternativ for deg som har høye krav til kompetanseutvikling og etterutdanning