Hopp til innhold
Sticos logo
Logg inn
Nettkurs

Arbeidsgiveravgift 2024

Har du flere spørsmål enn svar rundt arbeidsgiveravgift, valg av sone, ekstra arbeidsgiveravgift og refusjon fra NAV? Da er dette kurset perfekt for deg.

Nettkurs
meta-hours
4 timer

Dette lærer du

Arbeidsgiveravgift er et område som vi opplever at mange arbeidsgivere har spørsmål rundt, både når det gjelder hva som skal være med i avgiftsgrunnlaget, og ikke minst spørsmål rundt valg av sone, spesielt når det gjelder underenheter og ambulerende virksomheter. Vi tar også for oss regelverket for beregning av ekstra arbeidsgiveravgift. I tillegg så går vi gjennom særreglene for sektorunntatte aktiviteter, og til slutt i kurset har vi litt om innrapportering og innbetaling av arbeidsgiveravgift. Dette er et kurs som vil være nyttig for alle arbeidsgivere og andre som utbetaler lønn.

  • Hvem og hva
  • Valg av satser og soner
  • Ambulerende virksomhet
  • Ekstra arbeidsgiveravgift
  • Sektorunntatt aktivitet
  • Innrapportering og betaling

Etterutdanning

Regnskapsfører

Skatte- og avgiftsrett 4 timer

Revisor

Skatte- og avgiftsrett 4 timer

Nettkurs

Nettkursene er interaktive kurs med en variasjon av tekst, video og spørsmål underveis. Dette gjør kurset engasjerende og gir deg god læringseffekt. Kurset kan gjennomføres på både PC, nettbrett og mobil. Kursbevis lagres automatisk i kursplattformen.

Kursholder

Marianne Lund

Lurer du på noe? Kontakt oss.

Pris:
2 990 kr
ekskl. mva.
Kurs­abonnement:
Inkludert
Med kursabonnement kan du ta så mange kurs du vil til fast lav pris pr. måned.
Allerede abonnement? Logg inn

Trenger du flere kurs?

Med et kursabonnement har du fri tilgang til hele kurskatalogen og kan enkelt holde oversikt over alle etterutdanningstimene dine. Et prisgunstig alternativ for deg som har høye krav til kompetanseutvikling og etterutdanning