Hopp til innhold
Sticos logo
Logg inn
Nettkurs

Podkurs: Styreansvar og styreansvarsforsikring

I dette podkurset snakker vi om styrets mange oppgaver i et aksjeselskap. Og om styremedlemmenes personlige ansvar, der styret gjør lurt i å vurdere en styreansvarsforsikring!

Nettkurs
meta-hours
1 timer

Dette lærer du

I dette podkurset tar vi tak i det omfattende ansvaret styret har for å sikre god drift og strategi i virksomheten. Vi er innom hvilke kompetanseområder som bør dekkes når man velger styret. Vi snakker om hva som utløser ansvar for styret og hvilke tiltak styret kan bruke for å unngå ansvar. Vi ser at trenden går i retning av flere saker om erstatningsansvar og at det gir trykk mot mer profesjonalisering i styrearbeidet. Til slutt tar vi for oss hvordan en styreansvarsforsikring kan begrense risikoen for styrets medlemmer. I studio fra Søderberg & Partners Nord AS er autorisert forsikringsmegler Aril Martinsen.

  • styrets ansvarsområde.
  • tiltak styret kan gjøre for å "rekke over" alle viktige tema.
  • styrets personlige og økonomiske ansvar 
  • styreansvarsforsikring som tiltak for å begrense risikoen for styrets medlemmer.

Etterutdanning

Regnskapsfører

Foretaksrett 1 time

Revisor

Foretaksrett 1 time

Podkurs

Podkursene er praktiske lydkurs du kan lytte til mens du holder på med noe annet. Kurset avsluttes med noen digitale oppgaver og kan gjennomføres på både PC, nettbrett og mobil. Kursbevis lagres automatisk i kursplattformen.

Kursholder

Gard Lyng

Lurer du på noe? Kontakt oss.

Pris:
1 990 kr
ekskl. mva.
Kurs­abonnement:
Inkludert
Med kursabonnement kan du ta så mange kurs du vil til fast lav pris pr. måned.
Allerede abonnement? Logg inn

Trenger du flere kurs?

Med et kursabonnement har du fri tilgang til hele kurskatalogen og kan enkelt holde oversikt over alle etterutdanningstimene dine. Et prisgunstig alternativ for deg som har høye krav til kompetanseutvikling og etterutdanning