Hopp til innhold
Sticos logo
Logg inn
Nettkurs

Dypdykk i midlertidige forskjeller

Feil i midlertidige forskjeller ved fusjon, tilvirkningskontrakter eller leasing kan ha store skattemessige konsekvenser. Dette kurset gir deg løsningene.

Nettkurs
meta-hours
4 timer

Dette lærer du

Dette dybdekurset omfatter en grundig gjennomgang av midlertidige forskjeller, med unntak av de vanligste, som driftsmidler, varer og kundefordringer som blir gjennomgått i kurset "Hvordan kontrollere skatteberegningen for AS". I dette kurset går vi blant annet gjennom tilvirkningskontrakter, leasing, fusjon/fisjon og aksjer. Både regnskapsmessige og skattemessig regelverk blir gjennomgått med eksempler for å vise hvorfor det oppstår forskjeller. Vi viser eksempler på rapportering i årsoppgjørssystemet Periode & År. For å få maksimalt utbytte av kurset, er det en forutsetning at du allerede har grunnleggende kunnskap om skatteberegning. Det er også en fordel om du tidligere har deltatt i vårt kurs "Hvordan kontrollere skatteberegningen for AS".

  • Skattekostnad og utsatt skatt/utsatt skattefordel
  • Langsiktig fordringer og gjeld i utenlandsk valuta
  • Tilvirkningskontrakter som ikke er fullført ved årsslutt
  • Leasing
  • Fusjon, fisjon og omdannelse
  • Andre forskjeller
  • Midlertidige forskjeller som ikke skal rapporteres

Etterutdanning

Regnskapsfører

Finansregnskap 1.5 timer

Skatte- og avgiftsrett 2.5 timer

Revisor

Finansregnskap 1.5 timer

Skatte- og avgiftsrett 2.5 timer

Nettkurs

Nettkursene er interaktive kurs med en variasjon av tekst, video og spørsmål underveis. Dette gjør kurset engasjerende og gir deg god læringseffekt. Kurset kan gjennomføres på både PC, nettbrett og mobil. Kursbevis lagres automatisk i kursplattformen.

Kursholder

Elin Petersen

Lurer du på noe? Kontakt oss.

Pris:
2 990 kr
ekskl. mva.
Kurs­abonnement:
Inkludert
Med kursabonnement kan du ta så mange kurs du vil til fast lav pris pr. måned.
Allerede abonnement? Logg inn

Trenger du flere kurs?

Med et kursabonnement har du fri tilgang til hele kurskatalogen og kan enkelt holde oversikt over alle etterutdanningstimene dine. Et prisgunstig alternativ for deg som har høye krav til kompetanseutvikling og etterutdanning