Hopp til innhold
Sticos logo
Logg inn
Nettkurs

GRFS - Kvalitetskontroll og risikostyring

Dette kurset gir god forståelse for hvordan regnskapsfører og regnskapsforetak kan sikre at de utfører sine oppdrag i samsvar med GRFS og relevante lover og forskrifter.

Nettkurs
meta-hours
2 timer

Dette lærer du

God regnskapsføringsskikk stiller en rekke krav til intern kvalitetskontroll på oppdragsnivå og kontroll av medarbeiders oppdragsutførelse. I dette kurset vil vi bryte ned alle kravene som blir presentert slik at omfanget, frekvensen og dokumentasjonen av kontrollene tydeliggjøres. Vi dekker risikostyringsforskriften og generell risikostyring samt internkontroll hos regnskapsforetak. Du får også en gjennomgang av ett av Finanstilsynets tematilsyn hvor temaet var regnskapsførers oppdragsansvar.

  • Kvalitetskontroll
  • Overordnet internkontroll på oppdragsnivå
  • Medarbeiders oppdragsutførselse
  • Risikostyringsforskriften
  • Risikostyring
  • Internkontroll

Etterutdanning

Regnskapsfører

Regnskapsføring 2 timer

Revisor

Annet 2 timer

Nettkurs

Nettkursene er interaktive kurs med en variasjon av tekst, video og spørsmål underveis. Dette gjør kurset engasjerende og gir deg god læringseffekt. Kurset kan gjennomføres på både PC, nettbrett og mobil. Kursbevis lagres automatisk i kursplattformen.

Kursholder

Cathrine Sponaas

Lurer du på noe? Kontakt oss.

Pris:
2 390 kr
ekskl. mva.
Kurs­abonnement:
Inkludert
Med kursabonnement kan du ta så mange kurs du vil til fast lav pris pr. måned.
Allerede abonnement? Logg inn

Trenger du flere kurs?

Med et kursabonnement har du fri tilgang til hele kurskatalogen og kan enkelt holde oversikt over alle etterutdanningstimene dine. Et prisgunstig alternativ for deg som har høye krav til kompetanseutvikling og etterutdanning