Hopp til innhold
Sticos logo
Logg inn
Nettkurs

Merverdiavgift - justeringsreglene i praksis

I dette kurset får du en praktisk gjennomgang av justeringsreglene. Fra etablering av byggeprosjekt, gjennom byggeperioden og etter fullføring.

Nettkurs
meta-hours
2 timer

Dette lærer du

Dette kurset gir en praktisk gjennomgang av justeringsreglene for fast eiendom i merverdiavgiftsloven. Gjennom kurset vil deltakerne oppnå en forståelse for hvordan endringer i bruken av en kapitalvare kan medføre justering av merverdiavgift, og hvordan justeringsbeløpet beregnes. Vi gjennomgår ulike problemstillinger som kan oppstå i justeringsperioden. Eksemplene inkluderer også perioden fra etablering av byggeprosjekt, gjennom byggeperioden og frem til fullføringstidspunktet. Det blir ikke gitt noen generell innføring i justeringsreglene. Vi forutsetter at du har noe forkunnskaper om justering, eller at du har tatt vårt nettkurs "Innføring i justeringsreglene for fast eiendom".

  • Justeringsreglene
  • Hendelser før fullføringstidspunktet
  • Fullføringstidspunktet
  • Hendelser etter fullføringstidspunktet
  • Bagatellgrensen

Etterutdanning

Regnskapsfører

Skatte- og avgiftsrett 2.5 timer

Revisor

Skatte- og avgiftsrett 2.5 timer

Nettkurs

Nettkursene er interaktive kurs med en variasjon av tekst, video og spørsmål underveis. Dette gjør kurset engasjerende og gir deg god læringseffekt. Kurset kan gjennomføres på både PC, nettbrett og mobil. Kursbevis lagres automatisk i kursplattformen.

Kursholder

Beate Rognes

Lurer du på noe? Kontakt oss.

Pris:
2 390 kr
ekskl. mva.
Kurs­abonnement:
Inkludert
Med kursabonnement kan du ta så mange kurs du vil til fast lav pris pr. måned.
Allerede abonnement? Logg inn

Trenger du flere kurs?

Med et kursabonnement har du fri tilgang til hele kurskatalogen og kan enkelt holde oversikt over alle etterutdanningstimene dine. Et prisgunstig alternativ for deg som har høye krav til kompetanseutvikling og etterutdanning