Hopp til innhold
Nettkurs

Kunsten å få betalt

Har du gode rutiner for å sikre at du får betalt for dine varer og tjenester? Dette kurset vil gi deg innsikt i viktige strategier og beste praksis for å minimere risikoen for manglende betaling. Vi vil dekke alt fra tiltak før avtale inngås, til fakturering og oppfølging, og inkasso og tvangsfullbyrdelse. Enten du driver en liten bedrift eller en stor organisasjon, vil dette kurset gi deg verktøyene du trenger for å sikre at du får betalt for arbeidet ditt.

Nettkurs
meta-hours
1.5 timer

Dette lærer du

I dette kurset lærer du hvilke grep som kan være lure å foreta seg for å sikre betaling av et pengekrav. Vi ser på forhold både før og etter inngåelse av avtalen som ligger til grunn for pengekravet. Kurset omhandler de rutiner som bør være på plass for å kredittvurdere kunden, rutiner for fakturering og oppfølgning av faktura, samt kort om hvordan man bruker inkasso som innfordringsmetode, og om konkurs hos en kunde.

  • Forslag til rutiner for å sikre at du får betalt for dine leveranser
  • Rutiner for purring og inkasso - lovkravene
  • Salgspant og tvangspant - hvilke muligheter har du
  • Hvis kunden din går konkurs - hva må du gjøre da

Etterutdanning

Regnskapsfører

Foretaksrett 1.5 timer

Annet 0.5 timer

Revisor

Foretaksrett 1.5 timer

Annet 0.5 timer

Nettkurs

Nettkursene er interaktive kurs med en variasjon av tekst, video og spørsmål underveis. Dette gjør kurset engasjerende og gir deg god læringseffekt. Kurset kan gjennomføres på både PC, nettbrett og mobil. Kursbevis lagres automatisk i kursplattformen.

Kursholdere

Gard Lyng
Elin Petersen

Lurer du på noe? Kontakt oss.

Pris:
2 190 kr
ekskl. mva.
Kurs­abonnement:
Inkludert
Med kursabonnement kan du ta så mange kurs du vil til fast lav pris pr. måned.
Allerede abonnement? Logg inn

Trenger du flere kurs?

Med et kursabonnement har du fri tilgang til hele kurskatalogen og kan enkelt holde oversikt over alle etterutdanningstimene dine. Et prisgunstig alternativ for deg som har høye krav til kompetanseutvikling og etterutdanning