Hopp til innhold
Nettkurs

Sykepenger for næringsdrivende

Dette kurset gir deg kunnskap om sykepengedekning, sykepengegrunnlag og muligheten for å tegne forsikring for tilleggssykepenger for selvstendig næringsdrivende og frilansere.

Nettkurs
meta-hours
1.5 timer

Dette lærer du

Driver du selvstendig næringsvirksomhet eller er frilanser og ønsker å forstå hvordan sykepengeordningen fungerer? Dette kurset er for deg som ønsker en gjennomgang av lover og regler som regulerer sykepenger for selvstendig næringsdrivende og frilansere. Etter gjennomført kurs vil du sitte igjen med en god forståelse av sykepengeordningen for selvstendig næringsdrivende og frilansere, og være rustet til å håndtere sykdomssituasjoner på en trygg og effektiv måte.

  • Vilkår for sykepenger
  • Selvstendig næringsdrivende
  • Frilanser

Etterutdanning

Regnskapsfører

Foretaksrett 1.5 timer

Revisor

Foretaksrett 1.5 timer

Nettkurs

Nettkursene er interaktive kurs med en variasjon av tekst, video og spørsmål underveis. Dette gjør kurset engasjerende og gir deg god læringseffekt. Kurset kan gjennomføres på både PC, nettbrett og mobil. Kursbevis lagres automatisk i kursplattformen.

Kursholder

Aina Kregnes

Lurer du på noe? Kontakt oss.

Pris:
2 190 kr
ekskl. mva.
Kurs­abonnement:
Inkludert
Med kursabonnement kan du ta så mange kurs du vil til fast lav pris pr. måned.
Allerede abonnement? Logg inn

Trenger du flere kurs?

Med et kursabonnement har du fri tilgang til hele kurskatalogen og kan enkelt holde oversikt over alle etterutdanningstimene dine. Et prisgunstig alternativ for deg som har høye krav til kompetanseutvikling og etterutdanning