Hopp til innhold
Nettkurs

GRFS - oppdragsutførelse og oppdragsdokumentasjon

I dette kurset ser vi på hvilke krav God regnskapsføringsskikk (GRFS) har til oppdragsutførelse og oppdragsdokumentasjon, og hva det betyr for regnskapsfører i praksis.

Nettkurs
meta-hours
2 timer

Dette lærer du

GRFS stiller krav til at regnskapsfører skal vurdere kundens interne rutiner knyttet til de oppdragene som skal utføres. Regnskapsfører skal ha en risikobasert tilnærming til vurderingen. I kurset skal vi se på hva dette innebærer for regnskapsføreren. Vi går også igjennom standardens krav til oppdragsdokumentasjon. Vi starter med å se på hva standarden sier om oppdragsutførelse. Vi ser først på de generelle kravene som gjelder for alle oppdragstyper, deretter ser vi nærmere på de spesifikke kravene for hvert enkelt av oppdragene som er definert i standarden. Siste del av kurset tar for seg standardens krav til oppdragsdokumentasjon. Kurset er relevant for statsautoriserte regnskapsførere og andre ansatte i regnskapsforetaket.

  • Oppdragsutførelse
  • Faktureringsoppdrag
  • Lønnsoppdrag
  • Betalingsoppdrag
  • Bokføringsoppdrag
  • Årsoppgjørsoppdrag og rene rapporteringsoppdrag
  • Oppdragsdokumentasjon

Etterutdanning

Regnskapsfører

Regnskapsføring 2 timer

Revisor

Annet 2 timer

Nettkurs

Nettkursene er interaktive kurs med en variasjon av tekst, video og spørsmål underveis. Dette gjør kurset engasjerende og gir deg god læringseffekt. Kurset kan gjennomføres på både PC, nettbrett og mobil. Kursbevis lagres automatisk i kursplattformen.

Kursholdere


Berit Lenes

Lurer du på noe? Kontakt oss.

Pris:
2 390 kr
ekskl. mva.
Kurs­abonnement:
Inkludert
Med kursabonnement kan du ta så mange kurs du vil til fast lav pris pr. måned.
Allerede abonnement? Logg inn

Trenger du flere kurs?

Med et kursabonnement har du fri tilgang til hele kurskatalogen og kan enkelt holde oversikt over alle etterutdanningstimene dine. Et prisgunstig alternativ for deg som har høye krav til kompetanseutvikling og etterutdanning