Hopp til innhold
Nettkurs

Arbeidsavtale 2024

Fra 1. juli 2024 gjelder nye krav til arbeidsavtalens innhold og når denne skal inngås. Dette kurset gir deg full kontroll på kravene til arbeidsavtalens innhold og tid for utarbeidelse.

Nettkurs
meta-hours
1 timer

Dette lærer du

Når det ansettes en ny arbeidstaker er det siste leddet i prosessen å utarbeide en arbeidsavtale. Det er arbeidsavtalen som er førende for hva man har blitt enige om skal gjelde for arbeidsforholdet. I dette kurset går vi gjennom hvilke krav arbeidsmiljøloven stiller til arbeidsavtale. Når skal en arbeidsavtale inngås, i hvilken form og hvilke opplysninger som må være en del av avtalen. I tillegg nevnes andre forhold som må tas inn dersom det er av betydning for arbeidsforholdet. Kurset tar også opp hva som må gjøres dersom det oppstår behov for endringer i arbeidsforholdet og avtale for tilkallingsvikarer. Vi gjør oppmerksom på at dette kurset også passer utmerket for deg som arbeider for kommune/fylkeskommune innen personal/arbeidsrett.

  • Arbeidsforholdet og formkrav
  • Krav til arbeidsavtalens innhold
  • Tilleggskrav ved arbeid i utlandet
  • Rammeavtale for tilkallingsvikarer
  • Endringer i arbeidsforholdet

Etterutdanning

Regnskapsfører

Foretaksrett 1 time

Annet 1 time

Revisor

Foretaksrett 1 time

Annet 1 time

Nettkurs

Nettkursene er interaktive kurs med en variasjon av tekst, video og spørsmål underveis. Dette gjør kurset engasjerende og gir deg god læringseffekt. Kurset kan gjennomføres på både PC, nettbrett og mobil. Kursbevis lagres automatisk i kursplattformen.

Kursholder

Inger Rose Mathisen

Lurer du på noe? Kontakt oss.

Pris:
1 990 kr
ekskl. mva.
Kurs­abonnement:
Inkludert
Med kursabonnement kan du ta så mange kurs du vil til fast lav pris pr. måned.
Allerede abonnement? Logg inn

Trenger du flere kurs?

Med et kursabonnement har du fri tilgang til hele kurskatalogen og kan enkelt holde oversikt over alle etterutdanningstimene dine. Et prisgunstig alternativ for deg som har høye krav til kompetanseutvikling og etterutdanning