Sticos | Kursabonnement

Fri tilgang til fast pris

Hold deg faglig oppdatert med ubegrenset tilgang
til alle våre Nettkurs og LiveKurs.

 • Oppdaterte nettkurs med høy faglig kvalitet.
 • Gir forutsigbare kostnader knyttet til kompetanseheving.
 • Ta kurs når og hvor det passer deg best.
 • Eget autorisasjonregister gir full kontroll på etterutdanningstimene.

  LiveKurs

  Enkeltbruker

  Ta så mange kurs du vil,
  til fast lav pris

  937,-

  /bruker/måned

  Mest populært

  2 til 20 ansatte

  Lavere pris jo flere brukere

  Beregn pris: 10 lisenser

  489,-

  /bruker/måned

  Over 20 ansatte

  Kontakt salgsteamet for informasjon om priser
  For bedrifter med store krav til oppdatert kompetanse

  Sikrer et forutsigbart kompetansebudsjett og høyt faglig nivå i bedriften.

  Kursene er delt opp i korte interaktive moduler med spørsmål underveis. Dette gir maks læringseffekt, uten å bli kjedelig.

  Alle kursene tas på nett slik at du sparer reisekostnader og har frihet til å ta etterutdanning når det passer best.

  Ofte stilte spørsmål

  Her finner du vanlige spørsmål vi ofte mottar om kursabonnement.

  Med et kursabonnement betaler du en fast årlig pris og får fri tilgang til en stadig voksende portefølje av Sticos Nettkurs, samt alle våre direktesendte LiveKurs. Kursene er alltid oppdatert og det produseres kontinuerlig nye kurs, dersom det kommer regelendringer eller vi mottar stor etterspørsel etter et spesielt tema. Med et kursabonnement får du også full oversikt over etterutdanningstimene dine og tilgang til kursbevisene dine via "Min side"
  Autorisasjonsregisteret er spesielt gunstig for autoriserte regnskapsførere og revisorer som har krav om etterutdanning for å opprettholde autorisasjonen sin. Alle våre nettkurs gir godkjente etterutdanningstimer og i autorisasjonsregisteret ser du nøyaktig hvor mange timer du har tatt innen de obligatoriske fagområdene.
  Sticos har en fagavdeling på over 35 erfarne rådgivere som bistår kundene våre via Sticos Fagsupport og sikrer at faginnhold, lover og regler alltid er oppdatert i de digitale løsningene våre. Den samme dyktige gjengen står også bak de interaktive nettkursene våre, de direktesendte LiveKursene og fagartiklene vi sender ut via nyhetsbrev. Kursene er med andre ord av høy faglig kvalitet, og oppdatert til enhver tid.
  Via kursportalen vår starter du enkelt det kurset du ønsker å ta. Dette er delt opp i moduler hvor hver modul avsluttes med spørsmål og oppgaver. Dette sikrer den aller beste læringeffekten og gjør kurset mer spennende å gjennomføre. Du kan ta kurset når som helst og hvor som helst. Hvis du ikke rekker å fullføre hele, kan du alltid komme tilbake senere.
  Sticos produserer nettkurs og LiveKurs innen fagområder som økonomi, regnskap, lønn, skatt, avgift, HMS, HR, personvern, selskapsrett, næringsjuss mm.
  Et kursabonnement er personlig og knyttet til en egen "Min side". Alle som skal ha tilgang til kurs i bedriften vil få sin egen personlige innlogging til kursportalen. Prisen per bruker blir betydelig lavere jo flere man er. Et kursabonnement gir derfor svært gunstige og ikke minst forutsigbare kostnader til etterutdanning og kompetanseheving i bedriften.
  Bindingstiden på kursabonnement er ett år fra avtalen inngås. Prisen per person blir lavere jo flere lisenser man har. Ved å bruke kalkulatoren lengre oppe på denne siden kan du beregne hva årlig kostnad blir for bedrifter inntil 20 ansatte. Dersom bedriften har over 20 ansatte lager vi et gunstig pristilbud basert på bedriftens størrelse og behov.

  Den største fordelen med firmaavtalen vi har med Sticos på nettkurs er helt klart at det gir oss forutsigbarhet i utgiftene våre. Tidligere tok vi ulike kurs her og der, og det blir jo veldig kostbart i lengden.

  Steinar Wehus, Regnskaps Companiet

  Fyll ut kontaktskjema

  Her kan du sende bestilling, prisforespørsel eller stille spørsmål hvis du lurer på noe angående nettkursabonnement.

  Fyll ut kontaktskjema så hører du fra oss innen kort tid.