Hopp til innhold
Sticos logo
Logg inn
Livekurs

Jobb smartere med hjelp av kunstig intelligens

Dykk inn i GPT-teknologiens verden! Lær hvordan kunstig intelligens (KI) kan forbedre din kommunikasjon og produktivitet. Få innsikt i teknologiens muligheter, begrensninger og sikkerhetsaspekter.

Livekurs
14.02.2024 kl 09:00
meta-hours
1.5 timer

Dette lærer du

GPT-teknologien er en revolusjonerende måte å lage tekst, bilder, lyd og annet innhold ved hjelp av kunstig intelligens. I dette kurset vil du lære hva du kan bruke GPT-teknologien til, blant annet for å forbedre din kommunikasjon, kreativitet og produktivitet, samt hva du bør være oppmerksom på når det gjelder sikkerhet og personvern.

Det er viktig å være oppmerksom på at personopplysninger er beskyttet av GDPR, og du må ikke dele sensitiv eller konfidensiell informasjon med GPT-tjenester. Vi tar deg gjennom sentralt regelverk og hvordan du kan ivareta sikkerhet og personvern ved bruk av KI.

- Hva er GPT?
- Praktiske eksempler på bruk av KI-verktøy
- Fallgruver ved bruk av generativ KI
- Sikkerhet ved bruk av egne data
- Personvern 

Lurer du på noe? Kontakt oss.

Pris:
1 990 kr
unntatt mva.
Kurs­abonnement:
Inkludert
Med kursabonnement kan du ta så mange kurs du vil til fast lav pris pr. måned.

Trenger du flere kurs?

Med et kursabonnement har du fri tilgang til hele kurskatalogen og kan enkelt holde oversikt over alle etterutdanningstimene dine. Et prisgunstig alternativ for deg som har høye krav til kompetanseutvikling og etterutdanning