Sticos Nettkurs

Hold deg faglig oppdatert med praktiske og engasjerende nettkurs, spesielt tilpasset deg som jobber med regnskap, skatt, avgift, lønn, personal, personvern og HMS.

Vi jobber hardt for at våre kurs hele tiden skal være oppdatert og i samsvar med gjeldende regelverk og praksis. Som bruker av Sticos nettkurs kan du derfor være trygg på at kursene er tilpasset dagens regler.

Vårt mål er å sikre maksimalt læringsutbytte for deg som bruker av Sticos nettkurs. Vi har derfor lagt ned mye innsats i utvikling av interaktive kurs, der vi benytter ulike pedagogiske virkemidler for å skape en variert, engasjerende og lærerik kursopplevelse. Vi tilbyr også et utvalg av mer tradisjonelle videobaserte nettkurs for de som foretrekker det.

Hos oss får du alt av etterutdanningstimer samlet på én plass, og kan enkelt velge om du vil kjøpe enkeltkurs eller benytte deg av vårt prisgunstige kursabonnement. Er dere mange ansatte vil det ofte være lønnsomt med en firmaavtale som gir tilgang til alle Sticos nettkurs for alle ansatte i bedriften.

Les mer om: Nettkursabonnement | Firmaavtale | Internkurs


Bli kursabonnent nå
Sticos - ledende aktør innen nettkurs for regnskapsførere
0:27