Vil du bli vår samarbeidspartner?

Som del av vårt partnerprogram får du nye muligheter til å skape tettere og mer lønnsomme relasjoner med kundene dine.

Kontakt oss

Sticos Partner: Hva er det og hvorfor bli det?

Som regnskapsfører er du den beste til å bistå kundene dine med tjenester innen HR og personal. Vi gir deg verktøyene til å lykkes.

Kundene dine har mange lovpålagte krav de må etterleve, men ikke nødvendigvis kapasitet og kompetanse til å følge opp personalområdet slik de ønsker. Med din kompetanse og våre løsninger kan du bli personalrådgiveren kundene dine trenger. Sticos gir deg verktøyene og opplæringen du trenger, så du blir trygg på nye rådgivningsområder.


Samarbeid

Som partner blir du forhandler av Sticos Personal og kan videreselge dette til dine kunder, samtidig som du får et nytt område å drive rådgivning på.

Rådgivning

I tillegg til abonnentsinntekter legger vi alt til rette for at du får opplæringen du trenger for å tilby rådgivning innen HR og personal som tjeneste.

Fortjeneste

Som vår samarbeidspartner blir du forhandler av Sticos Personal. Du får nye områder å drive rådgivning på, i tillegg til 25% av abonnementsinntektene.

Webinar om Sticos Partner

Webinar om Sticos Partner

Sett av 30 minutter og finn ut mer om hva Sticos Partner er og hvilke fordeler det vil gi deg.

Se webinaret

Sticos Oppslag - Nettbasert oppslagsverktøy

Fem fordeler med Sticos Partner

  1. Du kan tilby flere tjenester som kundene dine trenger og ønsker. Dette øker dine rådgivningsinntekter samtidig som du bygger sterkere relasjoner til kundene dine.
  2. Du får økt fortjeneste fra abonnementsinntekter ved å bli forhandler av de ulike modulene i Sticos Personal - et skybasert personalsystem som gir bedriften gode rutiner i personalarbeidet.
  3. Du får verktøyene og kompetansen du trenger for å systematisere HR- og personalarbeid for dine kunder.
  4. Alle ansatte får fri tilgang til faghjelp fra våre rådgivere i Sticos fagsupport. Dette gir viktig faglig trygghet når du skal bistå kundene dine.
  5. Vi hjelper deg i gang, slik at du kan ta en prat med kundene i din portefølje allerede i morgen.
Sample avatar

Siri Bratvold

Partneransvarlig

Kontakt meg for en uforpliktende prat om partnerkonseptet.


Mobil: 928 97 997

Epost: siri@sticos.no