Sticos har

Hvem har svarene du trenger?

Sticos Oppslag Kommune


Sticos Oppslag Kommune er et uunnværlig verktøy for deg som jobber med regnskap, merverdiavgift, lønn og personal.  Du finner enkelt svar på dine problemstillinger innen fagområdene. Hvis du likevel står fast kan du spørre en av våre fageksperter. Fagsupport er inkludert i abonnementet.  Enkelt. Trygt. Effektivt.

Med et enkelt søk i Sticos Oppslag Kommune får du praktiske svar på dine spørsmål om KOSTRA, kontering, merverdiavgifts og merverdiavgiftskompensasjon, samt lønnsinnberetning, tariffavtaler, trygderett og arbeidsrett.

I Sticos Oppslag Kommune får du artikler med praktiske eksempler knyttet til ulike problemstillinger. Du finner skjema, avtaler, kalkulatorer og veivisere som guider deg gjennom ulike arbeidsprosesser. 


Få mer informasjon

 

 Skjema og kalkulatorer

Sticos Oppslag Kommune inneholder over 450 maler, avtaler og kalkulatorer. Det er enkelt å generere dokumenter som oppfyller alle lovkrav. Det er lett å bruke, og du sparer tid.

 Veivisere

I Sticos Oppslag Kommune får du veivisere som trinn for trinn guider deg gjennom ulike problemstillinger og arbeidsprosesser. Alle nødvendige dokumenter blir automatisk generert underveis. Et eksempel på arbeidsprosess er ansettelse og oppfølging av nyansatte og oppsigelser.

 Gratis Fagsupport inkludert

Vårt fagteam av jurister, revisorer og rådgivere står klare for å hjelpe deg med det du lurer på. En uvurderlig støtte når du trenger noen å diskutere med, eller om du står fast i en vanskelig sak. Er du kunde hos oss har du faghjelp inkludert.


SpørKOSTRA

Norges første konteringsrådgiver med kunstig intelligens. 

Kommuneansatt jobber med kontering av lærebøker i grunnskolen

Prøv SpørKOSTRA