Sticos kan

Hvem kan holde kommune og fylkeskommune oppdatert på regelverket?

Sticos Oppslag Kommune


Sticos Oppslag Kommune gjør komplisert regelverk enkelt og forståelig, og er et uunnværlig verktøy for deg som jobber med regnskap, merverdiavgift, lønn og personal. Du finner enkelt svar på dine problemstillinger innen fagområdene. Hvis du likevel står fast kan du spørre en av våre fageksperter. Fagsupport er inkludert i abonnementet.  

Med et enkelt søk i Sticos Oppslag Kommune får du praktiske svar på dine spørsmål om KOSTRA, kontering, merverdiavgifts og merverdiavgiftskompensasjon, samt lønnsinnberetning, tariffavtaler, trygderett og arbeidsrett.

I Sticos Oppslag Kommune får du artikler med praktiske eksempler knyttet til ulike problemstillinger. Du finner skjema, avtaler, kalkulatorer og veivisere som guider deg gjennom ulike arbeidsprosesser. 

Kontakt oss for demo

Har du allerede personlig bruker? Gå til innlogging.

revisjon-570x550

Lover og regler

Med et enkelt søk får du tilgang til alle relevante lover og regler for deg som jobber med regnskap, lønn og personal innen kommunale tjenesteområder. 

Skjema og kalkulatorer

Sticos Oppslag Kommune inneholder over 450 maler, avtaler og kalkulatorer. Det er enkelt å generere dokumenter som oppfyller alle lovkrav. Det er lett å bruke, og du sparer tid.

Veivisere

I Sticos Oppslag Kommune får du veivisere som trinn for trinn guider deg gjennom ulike problemstillinger og arbeidsprosesser. Alle nødvendige dokumenter blir automatisk generert underveis. Et eksempel på arbeidsprosess er ansettelse og oppfølging av nyansatte og oppsigelser.

Sticos Proff Kommune

Sticos Proff Kommune er en ekstra tjeneste for deg som bruker Sticos Oppslag Kommune. Sticos Proff Kommune dekker de spesielle behovene som regnskapsspesialistene har med årsoppgjøret. 

Sticos Proff Kommune inneholder nyttige verktøy som loser deg gjennom kompliserte arbeidsprosesser. Du får hjelp til å utføre alle steg i en prosess, eller hjelp med å sikre, kontrollere og dokumentere at et område er innenfor regelverket. Les mer om Sticos Proff Kommune her


Video Thumbnail