Hopp til innhold
Tja, det må da finnes bedre løsninger?

Prøv Sticos Oppslag gratis og uforpliktende i 7 dager!

Sticos Oppslag

Et komplett oppslagsverk for bedriften din

Må du forholde deg til regelverk innen regnskap, lønn, skatt eller moms? Har du spørsmål om sykepenger, feriepenger eller ansettelser? Med Sticos Oppslag er det enkelt å finne svar.

Med det faglige oppslagsverket får du:

 • alltid oppdaterte lover, regler og faglitteratur samlet på ett sted
 • verktøy som kvalitetssikrer og effektiviserer
 • inkludert faglig veiledning fra fagekspertene i Sticos Fagsupport

Prøveperioden er helt uforpliktende og avsluttes automatisk etter sju dager. 

Hva er Sticos Oppslag?

giphy (18)

Alt du trenger
- samlet på ett sted:


Lover og regler

Vil du finne svaret med et enkelt søk? Sticos Oppslag er et faglig og juridisk oppslagsverk hvor du finner alle relevante lover og regler samlet på ett sted. Sticos Oppslag dekker fagområder innen regnskap, skatt, lønn, moms, arbeidsrett, HMS, personvern, forretningsjus og selskapsrett. 

Dokumenter og avtaler
Et bredt utvalg maler, skjema, dokumentgenerator og veivisere hjelper deg lage kvalitetssikrede dokumenter raskt og effektivt.

Kalkulatorer
Arbeidsgiveravgift, diett og mva er dagligdags for mange. Med kalkulatorene i Sticos Oppslag får du enkelt kontroll over tidkrevende og kompliserte utregninger.

Kontohjelp
Guider deg effektivt fram til hvordan kostnader skal føres og behandles i regnskapet.

Fagsupport
Står du fast på noe kan du alltid spørre oss.  Som kunde har du nemlig fri tilgang til faglig veiledning fra fagekspertene våre. Du får raskt svar på dine spørsmål og hjelp til å forstå regelverket - uten ekstra kostnad. 

Les mer om hva du får i Sticos Oppslag her

Noen av våre fornøyde kunder

 • Jeg liker å kunne støtte meg på Sticos Oppslag om jeg er usikker på hvordan innkommende faktura skal føres eller om det dukker opp et spørsmål under lønnskjøring. I tillegg er det godt å kunne lese seg opp og få avklaringer på spørsmål innen HR. Med Sticos Oppslag får jeg avklart kontoer og momsføring mye raskere og slipper å kontakte regnskapsfører om det er noe jeg lurer på. Jeg bruker ofte Oppslag når jeg har spørsmål rundt bokføring av inngående faktura og lønnskjøring.
  Monika, Biztek AS
  Les kundereferansen her
 • Det er først og fremst et utrolig godt digitalt verktøy. Lover og forskrifter er alltid oppdatert i tjenesten og er til å stole på. Vi slipper å bruke andre søkemuligheter hvor man er usikker på om innholdet er kvalitetssikret
  Torgeir, Trøndelag Fyllkeskommune