Hopp til innhold
Sticos logo
Logg inn

40 år og fortsatt leken!

Fra et oppslagsverk i papirformat og noen få ansatte i 1983, til en innovativ teknologibedrift med over 120 ansatte og flere tusen kunder over hele Norge. Reisen har vært lang og til tider utfordrende, men herlighet så spennende og morsomt det har vært.

40 år med et ønske om å gjøre det enklere, mer effektivt og riktig 

I årene som har gått har behovene, lovverket og ordlyden kanskje endret seg litt, men ideen som startet det hele står seg fortsatt godt. 

Vi skulle gjøre regnskap så enkelt at hvem som helst kunne gjøre det.

 

Det hele startet med Sticos Oppslag, oppslagsverket som skulle revolusjonere arbeidsdagen til alle som jobbet med regnskap, men med årene har Sticos blitt så mye mer. I dag leverer vi smarte produkter og tjenester til alle som jobber innen økonomi og regnskap, HR og ledelse, offentlig sektor og revisjon. 

Vi har utviklet oss i takt med det norske arbeidsmarkedet, lovverket og teknologien. Gjennom alle år har vi prøvd å sett rundt neste sving, være frempå og tenke ett eller to hakk videre. Det har ført til at vi nå har en omfattende produktportefølje og kan tilby produkter og tjenester som effektiviserer, kvalitetssikrer og forenkler arbeidshverdagen til nærmere 80 000 brukere i Norge, og det er vi svært stolte over. 

Hvordan har vi klart å holde motivasjonen oppe i alle disse årene? 

Norge har et omfattende lov- og regelverk som virksomheter må innrette seg etter. Vårt mål har alltid vært og vil alltid være å gjøre det så enkelt og effektivt som mulig, slik at våre kunder kan bruke sin tid på å skape gode og lønnsomme arbeidsplasser. 

I Sticos har det alltid vært viktig med god og bred fagkunnskap. Gjennom årene som har gått har vi vært svært heldige med å ha engasjerte, lærevillige og sultne ansatte med hjerte for faget. I dag har vi samlet teknologiutvikling og fagekspertise under ett og samme tak, noe som gjør at det alltid er kort vei fra tanke, ønske eller behov til realitet. 

En stor takk til alle våre kunder og samarbeidspartnere

En ting skal være sikkert, vi hadde ikke vært her uten alle våre kunder og samarbeidspartnere. Så det er på sin plass at vi også takker dere for at dere har vært med oss gjennom alle disse årene. Uten dere hadde det ikke blitt feiring i dag, og vi setter utrolig stor pris på at dere bruker våre produkter og tjenester. Vi har vært en trygg aktør for det norske arbeidsmarkedet i 40 år, og det skal vi ikke gi slipp på. 

Vanligvis bruker vi mye av tiden vår på å se fremover for å finne smartere måter å gjøre ting enklere for våre kunder, men akkurat i dag skal vi heve kaffekoppene våre, feire oss selv, se tilbake på reisen som har ført oss hit. Det har vi fortjent. 40 år og still going strong, det er kult det! 

Hold deg oppdatert på relevant fagstoff

Våre nyhetsbrev inneholder aktueltsaker, produktinformasjon, invitasjoner til relevante kurs, seminarer og frokostmøter, samt gode råd og tips.