Hopp til innhold
Sticos logo
Logg inn

Våre fageksperter styrker din bedrift

Som kunde hos oss har du alltid fri tilgang til våre fageksperter. De hjelper deg gjerne med dine faglige problemstillinger og komplisert regelverk du omgås på arbeidsplassen.

I en verden der regelverk og lovkrav stadig endrer seg, er tilgang til pålitelig og oppdatert fagkunnskap essensielt for enhver virksomhet. I Sticos har målet alltid vært å gjøre komplisert regelverk lekende lett, derfor har alle våre kunder fri tilgang til fagsupport, uten ekstra kostnad.

Hils på Audun

Audun

Dette er Audun, han er en av over 30 fageksperter som jobber i Sticos. Audun og hans kollegaer går på jobb hver dag for å hjelpe våre brukere med små og store utfordringer. 

Våre fageksperter er delt inn i forskjellige fagteam. Er det noe du lurer på innen regnskap, kan det hende at det er nettopp Audun du kommer i kontakt med, han er nemlig en del av regnskapsteamet. I Sticos har vi  fagteam kan hjelpe deg innen regnskap, skatt, økonomi, moms, lønn, arbeidsrett, forretningsjuss eller kommuneregnskap.

En pålitelig sparringspartner når du trenger det

Hvert år behandler våre fageksperter over 20.000 henvendelser, og de tar gjerne imot flere. Våre fageksperter hjelper kunder med spesifikke problemstillinger og spørsmål, eller stiller opp som en sparringspartner om du trenger en annen fagperson å rådføre deg med. 

Når våre fageksperter ikke er opptatt med å bistå kunder, jobber de med å sikre at du alltid har tilgang til oppdatert regelverk og nyttige dokumentmaler, skjema og veivisere. Deres arbeid sørger for at du og din bedrift alltid jobber ut ifra riktig og oppdatert lov- og regelverk.

Slik kommer du i kontakt med Audun og gjengen

Å komme i kontakt med en fagekspert er gjort enkelt og effektivt. Ved å trykke på chat-ikonet i Sticos Oppslag, kan brukere raskt legge inn en beskrivelse av problemet du står overfor. Basert på denne beskrivelsen vil Sticos koble deg med en passende ekspert som kan gi deg den hjelpen du trenger, så raskt som mulig.

Om du ikke har Sticos Oppslag kan du prøve oppslagsverket vårt gratis og uforpliktende i en uke. 

Hold deg oppdatert på relevant fagstoff

Våre nyhetsbrev inneholder aktueltsaker, produktinformasjon, invitasjoner til relevante kurs, seminarer og frokostmøter, samt gode råd og tips.