Sticos KAN

HVEM KAN HOLDE NORSKE VIRKSOMHETER OPPDATERT PÅ LOVER OG REGELVERK?

Card image cap

Praktiske verktøy

Sticos kombinerer teknologi med praktisk fagkompetanse for å gi deg de mest brukervennlige løsningene. Du sparer tid og får kvalitetssikret arbeidet ditt. Prøv og se selv!

Card image cap

Rådgivning

Trenger du hjelp hvis du står fast eller lurer på noe? Spør våre fageksperter! Vi har noen av landets beste fageksperter innen skatt, mva, regnskap, lønn, personal, og arbeidsrett. Hvert år besvarer vi over 20 000 spørsmål. Hos Sticos er fagsupport inkludert, så du har en sparringspartner tilgjengelig og kan være trygg på at du får hjelp.

Card image cap

Kurs

Våre kurs holder deg faglig oppdatert og er praktisk vinklet. Du kan ta kurs hvor du vil, til en pris du kan like. Vi tilbyr klasseromskurs, nettkurs og internkurs. 98,5% av kursdeltagerne er fornøyde. Prøv du også!

SE VÅRE KURS

Samfunnsansvar

Sticos har en viktig rolle i norsk næringsliv gjennom å tilby praktiske verktøy, kurs og rådgivning slik at det blir enklere å følge norsk regelverk og få et effektivt og godt arbeidsmiljø. Sticos er opptatt av miljø både av arbeidsmiljø og miljøet rundt oss. Selskapet er derfor sertifisert som Miljøfyrtårn. I stedet for gaver til kunder og forretningsforbindelser gir vi hvert år et beløp til veldedig formål.

miljo