OM STICOS

Vi tilbyr innovative digitale løsninger,
kurs og faglig rådgivning

I over 30 år har Sticos vært ekspert på å gjøre komplisert regelverk enkelt og forståelig for deg som jobber med regnskap, lønn, HR/personal og personvern. Sticos kombinerer nyskapende teknologi med praktisk fagkompetanse for å gi deg brukervennlige løsninger og faglig trygghet.

Card image cap

Praktiske verktøy

Sticos kombinerer teknologi med praktisk fagkompetanse for å gi deg de mest brukervennlige løsningene. Du sparer tid og får kvalitetssikret arbeidet ditt. 

Card image cap

Rådgivning

Trenger du hjelp hvis du står fast eller lurer på noe? Spør våre fageksperter! Vi har noen av landets beste fageksperter innen skatt, mva, regnskap, lønn, personal, arbeidsrett og personvern. Hvert år besvarer vi over 25 000 spørsmål. Hos Sticos er fagsupport inkludert i avtalen.

Card image cap

Kurs

Sticos tilbyr et godt utvalg effektive nettkurs og bedriftsinterne workshops. Med Sticos Kurs holder du deg faglig oppdatert og sikrer at arbeidet ditt utføres effektivt og med høy kvalitet.

Samfunnsansvar

Sticos er opptatt av både arbeidsmiljø og miljøet rundt oss. Selskapet er derfor sertifisert som Miljøfyrtårn. I stedet for gaver til kunder og forretningsforbindelser gir vi hvert år et beløp til veldedig formål. Ønskes en kopi av Sticos AS sin miljørapport, gi oss beskjed så sender vi denne til dere.
miljo