OM STICOS

Vi tilbyr innovative verktøy, relevante kurs
og komplett faglig rådgivning

Sticos har løsninger for deg som jobber med regnskap, lønn, HR/personal og personvern. Sticos kombinerer teknologi med praktisk fagkompetanse for å gi deg de mest brukervennlige løsningene. Så du kan spare tid og får kvalitetssikret arbeidet du gjør. Du blir trygg og får jobben gjort. I over 30 år har Sticos vært ekspert på lover og regler og hjulpet flere tusen virksomheter. Se hvordan vi kan hjelpe deg også.

Card image cap

Praktiske verktøy

Sticos kombinerer teknologi med praktisk fagkompetanse for å gi deg de mest brukervennlige løsningene. Du sparer tid og får kvalitetssikret arbeidet ditt. Prøv og se selv!

Card image cap

Rådgivning

Trenger du hjelp hvis du står fast eller lurer på noe? Spør våre fageksperter! Vi har noen av landets beste fageksperter innen skatt, mva, regnskap, lønn, personal, arbeidsrett og personvern. Hvert år besvarer vi over 20 000 spørsmål. Hos Sticos er fagsupport inkludert i avtalen.

Card image cap

Kurs

Sticos tilbyr et godt utvalg effektive nettkurs og bedriftsinterne workshops. Med Sticos Kurs holder du deg faglig oppdatert og sikrer at arbeidet ditt utføres effektivt og med høy kvalitet.

Samfunnsansvar

Sticos har en viktig rolle i norsk næringsliv gjennom å tilby praktiske verktøy, kurs og rådgivning slik at det blir enklere å følge norsk regelverk og få et effektivt og godt arbeidsmiljø. Sticos er opptatt av miljø både av arbeidsmiljø og miljøet rundt oss. Selskapet er derfor sertifisert som Miljøfyrtårn. I stedet for gaver til kunder og forretningsforbindelser gir vi hvert år et beløp til veldedig formål.
miljo