OM STICOS

Vi gir deg trygghet og smarte løsninger

Sticos er et teknologiselskap som hjelper norske virksomheter med å etterleve lover og regelverk innen regnskap, lønn, HR og GDPR.
Med ny teknologi og unik fagkunnskap leverer vi innovative og tidsbesparende løsninger, kurs og rådgivning - for både ledere og ansatte.

Selskapet har 10 000 kunder og 55 000 brukere, omsetter for ca 160 millioner kroner i 2017 og har 110 ansatte.
Sticos ble grunnlagt i 1983 og holder til på Lade i Trondheim.

Card image cap

Praktiske verktøy

Sticos kombinerer teknologi med praktisk fagkompetanse for å gi deg de mest brukervennlige løsningene. Du sparer tid og får kvalitetssikret arbeidet ditt. Prøv og se selv!

Card image cap

Rådgivning

Trenger du hjelp hvis du står fast eller lurer på noe? Spør våre fageksperter! Vi har noen av landets beste fageksperter innen skatt, mva, regnskap, lønn, personal, arbeidsrett og personvern. Hvert år besvarer vi over 20 000 spørsmål. Hos Sticos er fagsupport inkludert i avtalen.

Card image cap

Kurs

Sticos tilbyr et godt utvalg effektive nettkurs og bedriftsinterne workshops. Med Sticos Kurs holder du deg faglig oppdatert og sikrer at arbeidet ditt utføres effektivt og med høy kvalitet.

Samfunnsansvar

Sticos har en viktig rolle i norsk næringsliv gjennom å tilby praktiske verktøy, kurs og rådgivning slik at det blir enklere å følge norsk regelverk og få et effektivt og godt arbeidsmiljø. Sticos er opptatt av miljø både av arbeidsmiljø og miljøet rundt oss. Selskapet er derfor sertifisert som Miljøfyrtårn. I stedet for gaver til kunder og forretningsforbindelser gir vi hvert år et beløp til veldedig formål.
miljo