STICOS KAN

Hvem Kan gi deg riktig svar?

Sticos Oppslag


Sticos Oppslag er et uunnværlig verktøy for deg som jobber med regnskap, lønn, merverdiavgift, skatt eller personal. Du finner svar på dine problemstillinger, og har i tillegg gratis tilgang til vår fagsupport, hvor du får hjelp av landets beste eksperter innenfor fagområdene.

Programmet gir enkel tilgang til aktuelle skatte- og avgiftssatser, samt faglitteratur som Lønns-ABC, Skatte-ABC og merverdiavgiftshåndboken.

Prøv gratis Gå til bestilling

Tilleggsmoduler:

Sticos Proff
Sticos Revisjon

 Lover og regler

I Sticos Oppslag finner du alle relevante lover, forskrifter, standarder og uttalelser samlet på ett sted, og oppdatert til enhver tid. 

 Faglitteratur

Du har også aktuell faglitteratur som Lønns-ABC, Skatte-ABC og MVA-håndboken lett tilgjengelig. Sticos Oppslag gir deg forslag til kontering og merverdiavgiftsbehandling.

 Skjema og kalkulatorer

Sticos Oppslag inneholder over 450 maler, avtaler og kalkulatorer. Det er enkelt å generere dokumenter som oppfyller alle lovkrav. Du sparer tid og får kvalitetssikret innhold.

 Veivisere

Veiviserne i Sticos Oppslag guider deg gjennom ulike problemstillinger trinn for trinn. Vi viser deg i praksis hvordan du utfører en rekke arbeidsprosesser, og nødvendige dokumenter blir automatisk generert underveis. 

Eksempel på slike veivisere er gjennomføring av generalforsamling og styremøter, ansettelse og oppfølging av nyansatte, oppsigelser og lån i arbeidsforholdet.

 Gratis Fagsupport inkludert

Vårt fagteam av jurister, revisorer og rådgivere står klare for å hjelpe deg med det du lurer på. En uvurderlig støtte når du trenger noen å diskutere med, eller om du står fast i en vanskelig sak. Er du kunde hos oss har du faghjelp inkludert.


 


Prisoversikt Sticos Oppslag, Proff og Revisjon

I pristabellen kan du se hva du får tilgang til via standardversjonen av Sticos Oppslag og med utvidelsene Proff og Revisjon.

    Mest populær     Mest for pengene
Sticos Oppslag Demo Standard + Revisjon + Proff + Revisjon og proff
Komplett oppslagsverk
Praktiske veivisere
Dokumentgeneratorer
Kalkulatorer
Lover, forskrifter, standarder og uttalelser
Faglitteratur
Sjekklister
Kontoplan og lønnsregister
Fagsupport  
Sjekklister og veiledninger for revisor     -
Revisors bekreftelser     -
Uttalelser og redegjørelser     -
Revisjonsberetninger     -
Sticos Hurtiginfo    
Sjekklister og veiledninger for rådgivere      
Elektronisk signering      
Klientregister      
Per måned

0,-

fra 895,-

fra 1444,-

fra 1444,-

fra 1718,-

  Prøv Kjøp Kjøp Kjøp KJØP
Etablering (50% nettrabatt) 2300,- for første bruker. For 2-10 brukere 1150,- og synker videre etter vår trappetrinnsmodell. Alle priser er ekskl. mva. Pris for flere brukere? Vennligst kontakt oss.