Utvid Sticos Oppslag med tilpasset innhold for deg som er regnskapsfører eller revisor

Sticos Proff


Sticos Proff er et tillegg til Sticos Oppslag. Med Sticos Proff får du en rekke sjekklister og veivisere med dokumentgenerator og påminnelser, som dekker de spesielle behovene som regnskapsførere og revisorer har i forbindelse med rådgivningsoppdrag. Produktet inneholder også klientregister som henter selskapsopplysninger fra offentlige registre automatisk, slik at du slipper å legge inn det for hver prosess. Sticos Hurtiginfo er også inkludert i abonnementet, slik at du holder deg oppdatert på endringer i lovverket.

Er du revisor anbefaler vi deg å utvide Sticos Oppslag med lisens på både Sticos Proff og Sticos Revisjon. Du får Sticos Revisjon til halv pris hvis du har Sticos Proff.

Prøv gratis Gå til bestilling
Proff-570x550


Veivisere i Proff

Veivisere i Proff

Med en tilleggslisens på Sticos Proff utvides innholdet i Sticos Oppslag og gir deg tilgang til en rekke veivisere som dekker de spesielle behovene som regnskapsførere og revisorer har i forbindelse med rådgivningsoppdrag.

Dette er nyttige verktøy som trinn for trinn guider deg gjennom krevende arbeidsprosesser som blant annet kapitalforhøyelse og fusjon. Veiviserne i gir deg maler, påminnelser og genererer dokumenter for prosesser innen fagområder som selskapsrett, arbeidsrett, trygderett, regnskap, lønn og skatt. Veiviserne lagres automatisk underveis og kan lett hentes frem igjen senere.

Les mer »

Dynamiske sjekklister

Dynamiske sjekklister

Sjekklister for dokumentasjon, rådgivning eller huskeliste? Sjekklistene kan hjelpe deg å utføre alle steg i en prosess, eller å hjelpe deg med å sikre, kontrollere og dokumentere at et område er innenfor regelverket.

Sjekklistene som er tilgjengelige i Sticos Proff er spesielt egnet for deg som er regnskapsfører eller revisor i kontakt med egne klienter.Sjekklistene er ypperlig som utgangspunkt for rådgivning, når du skal bistå kunder med å etterleve regelverk eller dokumentere prosesser. Denne høsten er for eksempel sjekklisten Dokumentasjon av kontantsalg (fra 1.1.2019) særlig aktuell.

Les mer »

Elektronisk signering

Elektronisk signering

Når du har generert et dokument i en av de mange veiviserne i Sticos Proff, sender du til signering med et tastetrykk. Kunden får dokumentet rett i innboksen sin, og signerer ved hjelp av Bank-ID.

Det har ingenting å si om det er én eller ti personer som skal signere - prosessen er like enkel. Når kundene har signert, går det automatisk ut en kopi av det ferdige dokumentet til alle partene. Du har hele tiden oversikt over hvem som har signert og hvem som mangler. Du kan også knytte dine egne dokumenter til våre veivisere, så du kan sende ut alt fra møtereferater og aksjonæravtaler til avtaler med ansatte, og kreve signering på samme vis.

Les mer »

Spar tid med klientregister

Spar tid med klientregister

Med Sticos Proff får du tilgang til klientregister med mulighet for å opprette ubegrenset antall klienter. I klientregisteret kan du enkelt importere selskapsopplysninger om firma, aksjonærer og styremedlemmer fra offentlig registre.

Når du knytter en veiviser til en klient, vil opplysninger om klienten være ferdig utfylt i både veiviseren og de genererte dokumentene.

Les mer »

Generer dokumenter

Generer dokumenter

I veiviseren vil alle nødvendige dokumenter for den aktuelle prosessen genereres underveis. Du kan selv velge om du vil sende dette direkte til den aktuelle mottakeren for signering på epost/SMS, eller laste ned dokumentet selv.

Du kan enkelt velge mellom i PDF eller redigerbart Word-format. Veivisere og dynamiske sjekklister lagres automatisk mens du jobber og du kan når som helst gå tilbake for å hente, endre eller sende tidligere dokumenter og mottakere.

Les mer »

Sticos Hurtiginfo

Sticos Hurtiginfo

Det er en utfordring å holde seg oppdatert til enhver tid når regelverket stadig endres. Sticos Hurtiginfo er et elektronisk nyhetsbrev som sendes på e-post. Som abonnent slipper du å bruke tid på å holde deg à jour.

Sticos Hurtiginfo utarbeides umiddelbart når det foreligger nyheter og du kan være trygg på at du får informasjon om det som er viktig for deg, din bedrift og dine kunder. Du blir informert straks det kommer forslag, endringer eller vedtak innenfor fagområdene regnskap, skatt, avgift, lønn og personal. Informasjonen blirsendt direkte til din e-post.

Les mer »


Slik fungerer det

Sticos Proff har mange relevante veivisere som guider deg gjennom kompliserte og/eller gjentagende arbeidsprosesser. I videoen ser du et praktisk eksempel på hvordan veiviseren for fusjon fungerer. Se hva du får i de ulike modulene:

I tabellen kan du se hva du får tilgang til i standardversjonen av Sticos Oppslag og hva du får med utvidelsene Proff og Revisjon.    Mest populær     Mest for pengene
Sticos Oppslag Demo Basis + Revisjon + Proff Totalpakke
Komplett oppslagsverk
Praktiske veivisere
Dokumentgeneratorer
Kalkulatorer
Lover, forskrifter, standarder og uttalelser
Faglitteratur
Sjekklister
Kontoplan og lønnsregister
Fagsupport  
Sjekklister og veiledninger for revisor     -
Revisors bekreftelser     -
Uttalelser og redegjørelser     -
Revisjonsberetninger     -
Sticos Hurtiginfo    
Sjekklister og veiledninger for rådgivere      
Elektronisk signering      
Klientregister      
Prøv Kjøp Kjøp Kjøp KJØP

Du får gratis etablering på Revisjon og Proff når du har Sticos Oppslag.
Bestiller du Sticos Oppslag på nett får du 50% rabatt på etablering .
Gå til bestilling for å beregne pris.

Har du spørsmål? Kontakt oss på chaten nederst til høyre.