Hopp til innhold
Sticos logo
Logg inn

Kurs fra Sticos hever kvaliteten i Danske Bank

- avdelingsleder ved fagavdelingen i Sticos

Vi gjør oppmerksom på at denne artikkelen er mer enn ett år gammel og innholdet kan være utdatert.

Kurs fra Sticos bidrar til at Danske Bank kan tilby den beste kunnskapen til kundene sine. Kursene sørger for at de ansatte alltid er faglig oppdatert.

Danske Bank har 1100 ansatte i Norge. En av kjerneverdiene deres er å levere den beste kunnskapen og kompetansen til sine kunder. Siden 2016 har de derfor bestilt internkurs fra Sticos for å gi egne ansatte faglig påfyll i regnskapsanalyse.

- Sticos gir oss internkurs som alltid er oppdatert på gjeldende regler og lover. Denne kunnskapen innen regnskapsføring viderefører vi til egne kunder. Vi slipper å utarbeide egne kurs, og også å ta ut medarbeidere fra sitt daglige virke for å gjennomføre disse kursene, som ville vært alternativet, forteller Roy Nesset som er banksjef i Danske Bank. 

- Mye kunnskap i rommet

Tilbakemeldinger internt forteller oss blant annet at kursholderne fra Sticos er veldig strukturerte og flinke til å gjøre innholdet relevant for vår arbeidshverdag i banken. Dette er gull, og gjør at de ansatte får maksimalt utbytte av kursdagene, forteller banksjef Roy Nesset.

- Sticos har et av landets fremste kunnskapsmiljø innen regnskap. Nærværet til kursholderne er veldig positivt. Kursdeltakerne blir tvunget til å delta i diskusjonene, og her er det så mye kunnskap i rommet at vi får svar på det vi lurer på umiddelbart, sier Nesset.

Se Sticos sine oppdaterte og aktuelle nettkurs her

- Sparer tid og kostander

Sticos skreddersyr interne kurs som gir virksomheter den kunnskapen de har behov for innen regnskap, skatt, mva, lønn, HMS, personal og personvern. Rådgivere fra Sticos reiser landet rundt for å hjelpe bedrifter med å få en felles kompetanseutvikling på arbeidsplassen. Man slipper dermed betydelige kurskostnader knyttet til reise og losji. 

- Det er enklere å få deltagere til kursene når disse holdes i normal arbeidstid og folk kan reise hjem igjen på ettermiddagene. Videre sparer vi tid og kostnader ved å holde kursene der kursdeltagerne bor, slik at medarbeiderne slipper å reise, forteller Nesset.

Få aktuelle nyheter innen personal, regnskap, økonomi og personvern. Følg Sticos på FacebookLinkedIn og meld deg på vårt nyhetsbrev

Direkte knyttet til din arbeidshverdag

- Interne kurs gir et svært godt utgangspunkt for dialog og kontakt mellom deltakerne. De er ofte trygge på hverandre og har en felles forståelse av faget. Dermed blir det det ofte gode diskusjoner hvor det blir stilt relevante spørsmål, sier revisor og rådgiver Elin Petersen i Sticos.

Sammen med revisor og rådgiver Hans Olav Sekkeseter holder hun kursene for de ansatte i Danske Bank.

- Vi ønsker i størst mulig grad å få tilgang til kundens interne rutiner for å gjøre kursene så relevante som mulig for deltakerne. Vi går rett til deres problemstillinger, slik at kursene får størst mulig nytteverdi for dem, sier Sekkeseter.

Sticos hjelper deg med å få en felles kompetanseutvikling på arbeidsplassen din. Ta kontakt med oss for å få til en løsning som passer dere best mulig – der dere er.   

Hold deg oppdatert på relevant fagstoff

Våre nyhetsbrev inneholder aktueltsaker, produktinformasjon, invitasjoner til relevante kurs, seminarer og frokostmøter, samt gode råd og tips.