Hopp til innhold
Sticos logo
Logg inn

Sticos lanserer Zipp - den raskeste veien til svaret

Tilgang til nøyaktig og lett forståelig informasjon er viktigere enn noen gang. Derfor lanserer vi Zipp - den raskeste veien til svaret.

Fra et oppslagsverk i bokform til AI

Vi har vært på en imponerende reise gjennom våre 40 leveår. Fra å tilby et tradisjonelt oppslagsverk i bokform, til å omfavne digitaliseringen allerede i 2004 med vår første webutgave.

Vårt mål om å bli verdens mest kundedrevne bedrift krever konstant utvikling og nytenkning fra vår side, og Zipp er vårt svar på våre kunders endrede vaner, krav og læremetoder. 

Dagens brukere forventer raske og presise svar på sine spesifikke utfordringer. De har verken tid eller tålmodighet til å søke gjennom utallige kilder med informasjon, gode eksempler og oppdatert lovverk. Zipp imøtekommer dette behovet ved å tilby en dialogbasert tilnærming, hvor brukere kan stille spesifikke spørsmål og få klare og enkle svar tilbake. 

 

Full tilgang på fagekspertise

Vi ønsker at så mange som mulig skal teste vår nye løsning for å gi oss det beste grunnlaget til videre utvikling og forbedring. Ved hjelp av kunstig intelligens kan vi tilby svar på hvilket som helst språk, slik at enda flere vil kunne dra nytte av vår fagekspertise og lange erfaring. 

Med Zipp kan man formulere spørsmålene som om man snakker direkte med en fagperson, og få lett forståelige svar på det språket man måtte ønske tilbake. Øyvind Riiber, Product Manager i Sticos og Christian Langvatn, Executive Vice President i Sticos, har begge har hatt en aktiv rolle under utviklingen av Zipp,  understreker at brukeren skal kunne stole på svarene.

-        Open AIs ChatGPT gir deg et svar som høres riktig ut, uansett hva du spør den om. Problemet er at svaret ikke nødvendigvis er korrekt, ettersom den beveger seg fritt ute på Internett og bruker den informasjonen den måtte komme over. Zipp bruker ChatGPT i bunn, og vi har lagt et lag på toppen som temmer modellen slik at den henter svarene fra vårt innhold i Sticos Oppslag, sier Langvatn.

Kontrollert bruk av teknologi gir korrekte svar

En av de største fordelene med Zipp er at den henter informasjon og svar ut fra Sticos Oppslag, og ikke fra ukjente kilder på internett. Dette sikrer ikke bare at svarene du mottar er korrekt og oppdatert, men også presentert på en enkel og forståelig måte. 

Sticos eier alt av teknologi rundt og i Zipp, så du som bruker trenger ikke å bekymre deg for ditt personvern. Hos oss er vi opptatt av godt personvern.

 

Hold deg oppdatert på relevant fagstoff

Våre nyhetsbrev inneholder aktueltsaker, produktinformasjon, invitasjoner til relevante kurs, seminarer og frokostmøter, samt gode råd og tips.