Sticos HMS gjør det enkelt å jobbe systematisk med det lovpålagte HMS-arbeidet

Det digitale HMS-systemet gjør det enkelt å få oversikt, overholde og følge opp kravene innenfor HMS-området. Du får også med et fleksibelt system for avviksregistrering.

Book en demo

Sticos HMS

Avvik og forbedring

Avvikssystemet i Sticos HMS gjør det enkelt å forebygge, registrere og behandle avvik. Avvikssystemet kan tilpasses behov i din virksomhet som bidrar til at terskelen for å registrere avvik senkes. Alle ansatte kan legge inn avvik direkte fra pc, mobil eller nettbrett, og behandlingen gjøres direkte i systemet.

HMS-håndbok

Den digitale HMS-håndboken er alltid oppdatert med gjeldende regelverk. Du samler all informasjon på ett sted og har den lett tilgjengelig for både arbeidsgiver og arbeidstaker.

Internkontroll

I Sticos HMS er internkontrollforskriften delt inn i ti punkter i vårt proaktive HMS-hjul. Dette hjulet gir deg full kontroll på alle krav som stilles i internkontrollforskriften. Systemet sender automatisk påminnelse når det er på tide med en ny gjennomgåelse.

Fagsupport

Som kunde i Sticos får du alltid hjelp av våre 30 rådgivere. Sticos har noen av landets fremste eksperter innen arbeidsrett, HR, HMS, lønn og personvern. Vår fagsupport er inkludert i abonnementet ditt.

Finn ut mer om Sticos HMS


Se online presentasjon Pris og bestilling

Kontakt oss

Har du spørsmål om produktet eller ønsker mer informasjon om hvilke løsninger som vil hjelpe akkurat din virksomhet? Kontakt oss på chatten eller send oss en melding så hører du fra oss innen kort tid.