HMS-system


HMS-modulen i Sticos Personal gjør det enkelt å få oversikt, overholde og følge opp kravene innenfor HMS-området. Du får også med et fleksibelt system for avviksregistrering og håndtering.

Som Sticos-kunde har du faghjelp inkludert. Våre rådgivere er klare for å hjelpe deg med det du lurer på.

Se online presentasjon Pris og bestilling
produkt-personal-02

Avvik og forbedring

Avvikssystemet i Sticos HMS gjør det enkelt å forebygge, registrere og behandle avvik. Avvikssystemet kan tilpasses behov i din virksomhet som bidrar til at terskelen for å registrere avvik senkes. Alle ansatte kan legge inn avvik direkte fra pc, mobil eller nettbrett, og behandlingen gjøres direkte i systemet.

HMS-hjul

Vi har delt inn Internkontrollforskriften i ti punkter i vårt proaktive HMS-hjul. HMS-hjulet gir deg full kontroll på alle krav som stilles i Internkontrollforskriften. Du får automatisk påminnelse når det er på tide med en ny gjennomgåelse.

HMS-håndbok

Den digitale HMS-håndboken er alltid oppdatert med gjeldende regelverk. Du samler all informasjon på ett sted og har den lett tilgjengelig for både arbeidsgiver og arbeidstaker. 

Internkontroll

I Sticos HMS er internkontrollforskriften delt inn i ti punkter i vårt proaktive HMS-hjul. Dette hjulet gir deg full kontroll på alle krav som stilles i internkontrollforskriften. Systemet sender automatisk påminnelse når det er på tide med en ny gjennomgåelse.

Stoffkartotek

Som en del av HMS-systemet får du et eget stoffkartotek som tilfredsstiller kravene i §4-5 i Arbeidsmiljøloven. Du kan enkelt laste inn datablader eller lage egentilpasset informasjonsblad. Stoffkartoteket er tilgjengelig på mobile enheter med forhåndsvisning av datablad.

@else

Chatboten @else er din digitale HR-assistent. Hun registrerer fravær, leverer statistikk og svarer på faglige personalspørsmål. Hun er alltid oppdatert på alle lovendringer.
@else kan hele HMS-håndboken på rams, inkludert interne avtaler for din virksomhet! Hun holder seg oppdatert på alle lovendringer, og svarene hun gir deg er alltid riktige.

Fagsupport

Som kunde i Sticos får du alltid hjelp av våre 30 rådgivere. Sticos har noen av landets fremste eksperter innen arbeidsrett, HR, HMS, lønn og personvern. Vår fagsupport er inkludert i abonnementet ditt.Kontakt oss

Har du spørsmål om produktet eller ønsker mer informasjon om hvilke løsninger som vil hjelpe akkurat din virksomhet? Kontakt oss på chatten eller send oss en melding så hører du fra oss innen kort tid.