Sticos HMS


Sticos HMS-system gjør det enkelt å få oversikt, overholde og følge opp kravene innenfor HMS-området. Du får også med et enkelt og fleksibelt system for avviksregistrering og håndtering.

Som Sticos-kunde har du faghjelp inkludert. Vårt fagteam av jurister og rådgivere står klare for å hjelpe deg med det du lurer på.

KONTAKT OSS FOR DEMO Kjøp nå
produkt-personal-02

Avvik og forbedring

For å bli bedre må du vite hva som kan forbedres. Avvikssystemet vårt gjør det enkelt å både registrere og behandle avvik. Slik får din bedrift en tryggere fremtid. Gjør det enkelt for virksomheten å rette opp og forebygge HMS-hendelser. Alle ansatte kan legge inn avvik direkte fra pc-en, mobilen eller nettbrettet, og behandlingen gjøres direkte i systemet.

Internkontroll

Vi har delt inn Internkontrollforskriften i ti punkter i vårt proaktive HMS-hjul. HMS-hjulet gir deg full kontroll på alle krav som stilles i Internkontrollforskriften. Du får automatisk påminnelse når det er på tide med en ny gjennomgåelse.

Internkontroll

Som en del av HMS-systemet får du et eget stoffkartotek som tilfredsstiller kravene i§4-5 i Arbeidsmiljøloven. Norge er også forpliktet gjennom EØS-avtalen til å gjennomføre EU sitt kjemikalieregelverk (Reach og CLP). Norge har i tillegg særegne regler på området.

Du kan enkelt laste inn datablader eller lage egentilpasset informasjonsblad. Stoffkartoteket er tilgjengelig på mobile enheter med forhåndsvisning av datablad.Vi har delt inn Internkontrollforskriften i ti punkter i vårt proaktive HMS-hjul. HMS-hjulet gir deg full kontroll på alle krav som stilles i Internkontrollforskriften. Du får automatisk påminnelse når det er på tide med en ny gjennomgåelse.

@else

@else er Norges første personalsjef med kunstig intelligens, utviklet av Sticos. @else er en chatbot som svarer på faglige spørsmål på sin personlige måte. Hun registrerer fravær, leverer statistikk og sender meldinger.
@else kan hele HMS-håndboken på rams, inkludert interne avtaler for din virksomhet! Hun holder seg oppdatert på alle lovendringer, og svarene hun gir deg er alltid riktige.

Fagsupport

Hos oss jobber noen av Norges beste HMS-eksperter. Snakk med én av oss når du står fast. Faghjelp er inkludert i prisen når du er kunde hos oss.