Sticos Personalhåndbok er alltid oppdatert og lett tilgjengelig for alle i bedriften

I den digitale personalhåndboken er alle lover og regler, samt bedriftens interne rutiner og retningslinjer samlet på ett sted.

Book en demo
Snakkeboble med teksten Har du sjekka personalhåndboka
Sample image

Gjør det enkelt for de ansatte selv å finne svaret på hva som gjelder. Slik sparer du som leder tid og sikrer at alle får det samme svaret hver gang.

Alltid oppdatert med gjeldende lover og regler

I personalhåndboken har vi samlet nyttig informasjon, praktiske maler og oppdatert lovverk innen blant annet: lønn, ansettelse, arbeidstid, ferie, oppsigelse, trygderettigheter, permisjon og pensjon. Den brukervennlige søkefunksjonen gjør at alle i bedriften raskt kan finne svaret på hva som gjelder til enhver tid.

Mulighet for egne tilpasninger

Personalhåndboken kan enkelt redigeres slik at den inneholder beskrivelser av bedriftens egne interne rutiner, retningslinjer og prosedyrer. Vi har allerede gjort klar forslagstekster som kan tilpasses egne behov. Vi sørger også for å holde alle lover og regler oppdatert og tilgjengelig til enhver tid.

Vi hjelper deg hvis du står fast

Hvis regelverket blir vanskelig, eller du er i tvil på hva som gjelder kan få hjelp av våre rådgivere. Fagsupport er inkludert i abonnementet ditt. 

Vil du vite mer? Kontakt oss!

Vi viser deg gjerne hvordan personalhåndboken fungerer og svarer på spørsmål du måtte ha om løsninger innen personal, HR og HMS.

Du kan også:
Se en online presentasjon av løsningen her
Gå til pris og bestilling her

Alexander V. Fiskum
Alexander Fiskum

974 80 572