Hopp til innhold
Sticos logo
Logg inn
Ove spiller bingo med bokføringen

Spiller du bingo med bokføringen?

Alle som jobber med bokføring og kontering har nok kjent på forventninger om at alt skal gjøres sømløst og feilfritt. Og ofte er det vanskelig å vite om jobben utføres riktig.

Med ansvar for regnskap, lønn, skatt og moms vet du godt at feilgrep kan påvirke både bedriften og de ansatte negativt. Mange kjenner seg usikker på om de gjør ting etter boka, men prøver så godt de kan å finne trygghet i egen kompetanse. 

Dette gjelder også Ove. Som du ser i filmen går han for litt alternative metoder, men når kvitteringer og utgifter blir fordelt og postert med bingomaskin, er det kanskje på tide å finne en bedre løsning?

 

En genial løsning for deg som
vil unngå bokføringsbingo

Med det faglige oppslagsverket Sticos Oppslag kan du enkelt finne svar på hva som gjelder. Her er alt av regelverk søkbart, samlet på ett sted og forklart på en lettfattelig måte. Du finner kvalitetssikrede verktøy, maler og skjema som forenkler arbeidsdagen din og sørger for at du gjør oppgavene riktig. 

Sist, men ikke minst, får du tilgang til et team av erfarne fageksperter. Fagsupport er inkludert, og gir deg fri tilgang til faglig veiledning hvis du trenger en sparringspartner.

Kort sagt, med Sticos Oppslag får du: 

  • trygghet i at du alltid utfører jobben din etter boka
  • spart tid og effektivisert arbeidsoppgavene dine
  • en sikker kilde til riktig svar innen regnskap, lønn, skatt, mva., arbeidsrett, HMS, personvern, selskapsrett og forretningsjuss.
  • en sparringspartner som hjelper deg når du står fast

 

Hold deg oppdatert på relevant fagstoff

Våre nyhetsbrev inneholder aktueltsaker, produktinformasjon, invitasjoner til relevante kurs, seminarer og frokostmøter, samt gode råd og tips.