Hopp til innhold

Oves Effektiviserings-boogie

Det er nok ikke bare du som har opplevd at høy effektivitet og god kvalitet på arbeid kan være litt vanskelig å oppnå, men nå kan du slutte å stresse over det, Ove har funnet løsningen.

 

I Sticos Oppslag finner du oppdatert malverk og nyttige veivisere for utfordrende arbeidsoppgaver.

Med ansvar og oppgaver innen regnskap, lønn, skatt og moms har du mer enn nok å henge fingrene i. Du jobber ofte med oppgaver som krever at du har full kontroll på et komplisert regelverk, store mengder data og som raskt kan oppleves som tidstyver i en ellers hektisk arbeidshverdag. Med regelverk og satser som stadig endres, kan det bli vanskelig å få effektive rutiner og arbeidsmetoder på plass. 

Dette kan vår kjære Ove også kjenne seg igjen i. Han grubler stadig på nye og geniale ideer som kan effektivisere og kvalitetssikre arbeidsprosesser, men om en dansematte med sammenkoblede tastaturet er veien og gå, er vi litt usikre på. Kanskje det er på tide å finne en bedre løsning?

 

En genial løsning for deg som ikke er like treffsikker med dansefoten

Med det faglige oppslagsverket Sticos Oppslag kan du enkelt finne svar på gjeldende regelverk og oppdaterte satser. Her er regelverket søkbart, samlet på ett sted og forklart på en lettfattelig måte. Du finner også kvalitetssikrede verktøy, maler, skjema og dokumentgenerator som forenkler, effektiviserer og kvalitetssikrer ditt arbeid, og sørger for at du gjør ting riktig. 

Sist men ikke minst får du tilgang til et team av erfarne fageksperter. Fagsupport er inkludert, og gir deg fri tilgang til faglig veiledning hvis du trenger en sparringspartner.

Kort sagt, med Sticos Oppslag får du: 

  • trygghet i at du alltid utfører jobben din etter boka 
  • spart tid og effektivisert arbeidsoppgavene dine med smarte maler, skjema og veivisere
  • en sikker kilde til riktig svar innen regnskap, lønn, skatt, mva., arbeidsrett, HMS, personvern, selskapsrett og forretningsjuss.
  • en sparringspartner som hjelper deg når du står fast

Hold deg oppdatert på relevant fagstoff

Våre nyhetsbrev inneholder aktueltsaker, produktinformasjon, invitasjoner til relevante kurs, seminarer og frokostmøter, samt gode råd og tips.