Hopp til innhold

Oves Speed-ansettelse

Skal du ansette flere folk, men sliter litt med å finne tid til en god og riktig ansettelsesprosess? Hva er fortrinnsrett til ansettelse, en nulltimerskontrakt er og hvordan var det med de forskjellene for offentlig og privat sektor igjen?

 

I Sticos Oppslag finner du oppdatert malverk og nyttige veivisere for deg som jobber med ansettelser og personal.  

Med ansvar for både ansettelser, personal i tillegg til en rekke andre arbeidsoppgaver innen regnskap, lønn, skatt og moms, kan enkle løsninger lett virke fristende. Kanskje spesielt når man skal ansette mer folk fordi det allerede er for travelt på kontoret. Det kan være fort gjort å glemme gjeldende regelverk, rutiner og prosesser på hvordan ting skal gjøres riktig. 

Dette gjelder Ove også, med mange ansvarsområder og flere jern i ilden er det lett at den banale og tidsbesparende ideen blir en genial løsning. Men når man selv begynner å tro på at speed-ansettelse er en god plan, er det kanskje på tide å finne en bedre løsning?

 

En genial ide for deg som ikke er helt overbevist over speed-ansettelsen til Ove

Med det faglige oppslagsverket Sticos Oppslag kan du enkelt finne svar på hva som gjelder. Her er alt av regelverk søkbart, samlet på ett sted og forklart på en lettfattelig måte. Du finner kvalitetssikrede verktøy, maler og skjema som forenkler arbeidsdagen din og sørger for at du gjennomfører prosesser på riktig måte.

Sist, men ikke minst, får du tilgang til et team av erfarne fageksperter. Fagsupport er inkludert, og gir deg fri tilgang til faglig veiledning hvis du trenger en sparringspartner.

Kort sagt, med Sticos Oppslag får du: 

  • trygghet i at du alltid utfører jobben din etter boka
  • spart tid og effektivisert arbeidsoppgavene dine med smarte maler, skjema og veivisere
  • en sikker kilde til riktig svar innen regnskap, lønn, skatt, mva., arbeidsrett, HMS, personvern, selskapsrett og forretningsjuss.
  • en sparringspartner som hjelper deg når du står fast

Hold deg oppdatert på relevant fagstoff

Våre nyhetsbrev inneholder aktueltsaker, produktinformasjon, invitasjoner til relevante kurs, seminarer og frokostmøter, samt gode råd og tips.