Hopp til innhold
Sticos logo
Logg inn

Kloke ord og beslutninger rett fra lekeplassen

Ønsker du å ha full oversikt over gjeldende regelverk og satser, men synes det kan være litt vanskelig å vite hvordan du skal finne denne informasjonen?

 

I Sticos Oppslag finner du oppdatert malverk og nyttige veivisere for utfordrende arbeidsoppgaver.

Om du jobber med regnskap, lønn, skatt eller moms er det viktig at du har kontroll på gjeldende regelverk og satser for å sikre effektivitet og riktighet i jobben. Det kan være utfordrende å ha full oversikt over GDPR, arbeidsmiljøloven og alle satsene den kommer med. Og den mobilen, skulle den egentlig vært skattefri? 

Sånn er det også for Ove, og i filmen nedenfor ser du at han stadig tyr til litt alternative metoder for å holde seg oppdatert på regler og satser. Denne gangen har Ove nok en gang gått for en alternativ løsning. Om du også tenker at det er smart å gå for regler, satser og rutiner etter et møte, som kunne foregått i sandkassa, er det kanskje på tide å finne en bedre løsning?

 

En genial løsning for deg som trenger oppdaterte regler og satser lett tilgjengelig

Med oppslagsverket Sticos Oppslag kan du enkelt finne svar på hva som gjelder. Her er regelverket søkbart, samlet på ett sted og forklart på en lettfattelig måte. Våre fageksperter sørger for at regelverket alltid er oppdatert. I tillegg finner du også kvalitetssikrede verktøy, maler og skjema som forenkler hverdagen din og sørger for at du gjør ting riktig. 

Sist men ikke minst får du tilgang til et team av erfarne fageksperter. Fagsupport er inkludert, og gir deg fri tilgang til faglig veiledning hvis du trenger en sparringspartner.

Kort sagt, med Sticos Oppslag får du: 

  • trygghet i at du alltid utfører jobben din etter boka 
  • spart tid og effektivisert arbeidsoppgavene dine med smarte maler, skjema og veivisere
  • en sikker kilde til riktig svar innen regnskap, lønn, skatt, mva., arbeidsrett, HMS, personvern, selskapsrett og forretningsjuss.
  • en sparringspartner som hjelper deg når du står fast

Hold deg oppdatert på relevant fagstoff

Våre nyhetsbrev inneholder aktueltsaker, produktinformasjon, invitasjoner til relevante kurs, seminarer og frokostmøter, samt gode råd og tips.