Hopp til innhold
Sticos logo
Logg inn

Bruker du også bonushjul?

Får du utbetalt bonus av ledelsen for god innsats i løpet av det siste året, eller er det du som har ansvaret for å utbetale bonuser? Da er det viktig at du vet hvordan dette skal gjøres.

 

I Sticos Oppslag finner du oppdatert malverk og nyttige veivisere for utfordrende arbeidsoppgaver.

Med ansvar for både regnskap, lønn, skatt og moms har du helt sikkert mer enn nok å henge fingrene i. Noen ganger kan det bli veldig forvirrende med alle regler og prosedyrer. Det kan være fristende å bare velge den letteste løsningen, selv om den kanskje ikke er helt riktig. 

Dette gjelder også vår Ove. Som du ser i filmen velger han en litt alternativ fremgangsmåte når det kommer til årets bonusutbetaling til de ansatte. Men om du også tenker at et bonushjul og en håndfull pappa-vitser virker som den beste fremgangsmåten, er det kanskje på tide å finne en bedre løsning?

 

En genial løsning for deg som mener bonushjulet blir litt feil

Med det faglige oppslagsverket Sticos Oppslag kan du enkelt finne svar på hvilke regler  som gjelder når det kommer til bonusutbetaling, skatteplikt og innrapportering. Her er regelverket søkbart, samlet på ett sted og forklart på en lettfattelig måte. Du finner også verktøy, maler og skjema som forenkler hverdagen din og sørger for at du gjør ting riktig. Og sist men ikke minst, får du tilgang til et team av erfarne fageksperter. Fagsupport er inkludert, og gir deg fri tilgang til faglig veiledning hvis du trenger en sparringspartner.

Kort sagt, med Sticos Oppslag får du: 

  • trygghet i at du alltid utfører jobben din etter boka 
  • spart tid og effektivisert arbeidsoppgavene dine med smarte maler, skjema og veivisere
  • en sikker kilde til riktig svar innen regnskap, lønn, skatt, mva., arbeidsrett, HMS, personvern, selskapsrett og forretningsjuss.
  • en sparringspartner som hjelper deg når du står fast

Hold deg oppdatert på relevant fagstoff

Våre nyhetsbrev inneholder aktueltsaker, produktinformasjon, invitasjoner til relevante kurs, seminarer og frokostmøter, samt gode råd og tips.