Hopp til innhold
Sticos logo
Logg inn
Ove får et klask i panna av Dumming-daskeren

Trenger du også en dumming-dasker?

Jobber du med regnskap, lønn, skatt eller moms, føler du sikkert på et stort ansvar for å gjøre oppgavene dine riktig.

 

Du vet godt at å bruke utdaterte kilder og dokumenter fort kan føre til at utregninger og lovpålagte oppgaver blir utført feil. I en travel arbeidsdag har man ikke alltid anledning til å dobbeltsjekke arbeidet, søke etter pålitelig informasjon eller på andre måter redusere risikoen for feil. 


Dette gjelder også Ove. Som du ser i filmen går han for en alternativ metode i søken etter riktig svar. Kjenner også du på behovet for en "dumming-dasker" er det kanskje på tide med en bedre løsning?

 

En genial løsning for deg som ønsker
enkel tilgang til oppdatert regelverk

Med det faglige oppslagsverket Sticos Oppslag kan du enkelt finne svar på hva som gjelder. Her er regelverket søkbart, samlet på ett sted og forklart på en lettfattelig måte. Du finner også kvalitetssikrede verktøy, maler og skjema som forenkler hverdagen din og sørger for at du gjør ting riktig. 

Sist men ikke minst får du tilgang til et team av erfarne fageksperter. Fagsupport er inkludert, og gir deg fri tilgang til faglig veiledning hvis du trenger en sparringspartner.

Kort sagt, med Sticos Oppslag får du: 

  • trygghet i at du alltid utfører jobben din etter boka 
  • spart tid og effektivisert arbeidsoppgavene dine
  • en sikker kilde til riktig svar innen regnskap, lønn, skatt, mva., arbeidsrett, HMS, personvern, selskapsrett og forretningsjuss.
  • en sparringspartner som hjelper deg når du står fast

Hold deg oppdatert på relevant fagstoff

Våre nyhetsbrev inneholder aktueltsaker, produktinformasjon, invitasjoner til relevante kurs, seminarer og frokostmøter, samt gode råd og tips.