Hopp til innhold
Sticos logo
Logg inn
Ove bruker en selvlaget sparringspartner

Savner du noen å sparre med?

Jobber du med regnskap, lønn, skatt eller moms, hvor satser og regelverk stadig endres? Med Sticos Oppslag får du en sparringspartner som alltid har oppdaterte og riktige svar.

Med ansvar for lønnskjøring, fakturering, oppfølging av pensjon, forsikringer eller MVA-oppgjør, har du noen ganger kanskje behov for noen å sparre med. Muligens bare for å gi trygghet i om du tolker regelverket riktig, eller utfører jobben din etter boka. Da vet du at hverken Google-søk eller notatene fra fjorårets kurs garanterer deg riktig svar. 

Dette gjelder også Ove. Som du ser i filmen går han for en alternativ metode i søken etter riktig svar, men når hjemmesnekra VR-briller blir din beste sparringspartner er det kanskje på tide med en bedre løsning?

 

En genial løsning for deg som
trenger en sparringspartner

Med det faglige oppslagsverket Sticos Oppslag kan du enkelt finne svar på hva som gjelder. Her er regelverket søkbart, samlet på ett sted og forklart på en lettfattelig måte. Du finner kvalitetssikrede verktøy, maler og skjema som forenkler hverdagen din og sørger for at du gjør ting riktig. 

Sist men ikke minst får du tilgang til et team av erfarne fageksperter. Fagsupport er inkludert, og gir deg fri tilgang til faglig veiledning hvis du trenger en sparringspartner.

Kort sagt, med Sticos Oppslag får du: 

  • trygghet i at du alltid utfører jobben din etter boka 
  • spart tid og effektivisert arbeidsoppgavene dine
  • en sikker kilde til riktig svar innen regnskap, lønn, skatt, mva., arbeidsrett, HMS, personvern, selskapsrett og forretningsjuss.
  • en sparringspartner som hjelper deg når du står fast

Hold deg oppdatert på relevant fagstoff

Våre nyhetsbrev inneholder aktueltsaker, produktinformasjon, invitasjoner til relevante kurs, seminarer og frokostmøter, samt gode råd og tips.