HR-system
– enklere oppfølging


Sticos HR gjør jobben med oppfølging av ansatte enklere. Lett for leder å få oversikt, og enkelt for de ansatte å bruke.

I HR-systemet finner du
- Ferie og fraværshåndtering
- Oppfølging av sykmeldte
- Personalregister med kompetansearkiv

Som Sticos-kunde har du faghjelp inkludert. Vårt fagteam av jurister og rådgivere står klare for å hjelpe deg med det du lurer på.

KONTAKT OSS FOR DEMO Kjøp nå
Sticos HR-system

Fravær

Få full oversikt over alt fravær i virksomheten. Arbeidstakeren legger selv inn ferie, avspasering, sykmeldinger, egenmeldinger og fravær for sykt barn. Sticos HR varsler deg automatisk når du må følge opp sykmeldte. Vi gir deg de nødvendige rapportene, inkludert SSB-rapporten.

Kompetanse

Registrer ansattes ferdigheter i vårt kompetansearkiv. Her kan ledere og ansatte laste opp dokumenter og registrere kompetanse, slik at du alltid har oversikt.

Rapporter

I Sticos HR er du alltid oppdatert på fraværet. Rapportene gir deg oversikt over fravær, og lar deg sammenligne fraværsstatistikken i de ulike avdelingene i virksomheten. Du får også rapporter som viser fraværsutviklingen over tid. Rapportene kan tas ut i ulike formater, og du kan sende rapporter direkte på epost til de som har behov for det.

Reiseregning

Endelig er utfylling av reiseregninger enkelt! Med Sticos’ elektroniske reiseregningssystem får du et brukervennlig program for utfylling av reiseregninger, utleggsrapporter og kjørebøker. Vår løsning gjør at du kan generere reiseregningen underveis, slik at den er ferdig utfylt når du kommer hjem. Send den avgårde med et klikk, og vent på utbetalingen. Programmet er svært enkelt i bruk, og du starter det direkte fra Sticos HR

@else

@else er Norges første personalsjef med kunstig intelligens, utviklet av Sticos. @else er en chatbot som svarer på faglige spørsmål på sin personlige måte. Hun registrerer fravær, leverer statistikk og sender meldinger. @else kan hele personalhåndboken til Sticos på rams! Hun holder seg oppdatert på alle lovendringer, og svarene hun gir deg er alltid riktige

Fagsupport

Er du kunde i Sticos får du alltid hjelp av våre 30 erfarne og høyt kompetente rådgivere. Sticos har noen av landets fremste eksperter innen arbeidsrett, HR, HMS og lønn. Vår fagsupport er inkludert i abonnementet ditt.