Hopp til innhold

- Alle unner hverandre å lykkes her!

Vi gjør oppmerksom på at denne artikkelen er mer enn ett år gammel og innholdet kan være utdatert.

I Sticos skaper vi løsninger for dem som jobber med regnskap, lønn, personal og ledelse. For å lykkes med dette trenger vi kundevennlige fageksperter.

Oppskriften på vår suksess har vært å samle både fagkunnskap og teknologikompetanse under samme tak. 

Heidi Kultorp jobber som avdelingsleder for fagavdelingen her i Sticos. 

Heidi Kultorp jobber som avdelingsleder på fagavdelingen i Sticos.

–  Alle de som jobber hos oss har mange ulike fagbakgrunner. Vi har alt fra regnskapsførere, revisorer og advokater, til systemutviklere og UX-designere, forteller Heidi Kultorp. 

–  Det er dette som gjør Sticos så unikt. Vi er både et kompetansehus og en teknologibedrift, legger hun til. 

Se ledige stillinger i Sticos her

En tverrfaglig arbeidsplass

Fagavdelingen vår består av 33 rådgivere, fordelt på åtte forskjellige team. Kompetansen på fagavdelingen er avgjørende for produktutviklingen på huset.

– Når vi utvikler et produkt for regnskapsførere, vil utviklerne hos oss lage de tekniske løsningene, mens rådgiverne står for det faglige innholdet. De må for eksempel sørge for at alt er i henhold til regelverket, forklarer Heidi. 

Cathrine Sponaas (t.v) og Mari Hamnes jobber begge på fagavdelingen hos oss.

Cathrine Sponaas (t.v) og Mari Hamnes jobber begge på fagavdelingen hos oss. Begge  to skryter av bedriftskulturen og arbeidsmiljøet. 

Mari er rådgiver på regnskapsteamet, og jobber med å utvikle innhold og kurs, i tillegg til å holde produktene i Sticos oppdaterte.

Tidligere jobbet hun som revisor, og sier at arbeidshverdagen ble helt annerledes da hun startet som rådgiver. Nå er det fag og formidling som gjelder, ikke revisjonsleveranser. 

– Det å fordype seg i faget og lære nye ting hele tiden, har vært veldig artig. I tillegg synes jeg også at formidlingsbiten er gøy. Jeg er veldig glad i å holde kurs og å kommunisere med kundene våre, smiler hun. 

Cathrine ble ansatt hos oss for under ett år siden, og jobber på økonomiteamet. Tidligere har hun jobbet i ulike regnskaps-stillinger, men syntes det lød veldig spennende å jobbe med produktutvikling for regnskapsbransjen. 

Nå jobber hun tett med både utviklere, kundesenteret, markeds- og salgsavdelingen. 

Ingen spisse albuer her

Da Cathrine startet hos oss, la hun raskt merke til hvor gjennomtenkt “onboardingen” var. Hun ble invitert på sommerfest flere måneder før hun startet, og på første arbeidsdag var skrivebordet pyntet med ballonger, blomster og velkomstgave. 

I tiden som fulgte fikk Cathrine erfare hvor mange flotte kolleger hun hadde fått - ikke bare på fagavdelingen, men på hele huset. 

– Jeg har hatt mange fine arbeidsplasser, men Sticos skiller seg ut i den forstand at alle unner hverandre å lykkes her. Det er et fremoverlent arbeidsmiljø uten spisse albuer. Alle er velvilligheten selv, smiler hun.

Mari og Cathrine forteller at kompetanseheving er del av arbeidsbeskrivelsen deres, og at det settes av mye tid til dette. For at de som rådgivere skal kunne levere det beste til kundene, må de være faglig oppdaterte. 

– Når regelendringer trår i kraft, skal vi allerede være i stand til å fortelle kundene våre hva det betyr for dem, sier Mari. 

– Vi er eksperter for ekspertene, det er ganske artig, skyter Cathrine inn. 

Fleksibel arbeidsdag

I Ranheimsvegen 9, der vi holder til, er det mange sosiale soner, flere kjøkken  og sittegrupper. For de som føler seg konkurranselystne er det også et shuffleboard til disposisjon, og i kjelleren er det et topp moderne treningsrom hvor man har alt man trenger for å jobbe med styrken eller kondisjonen. 

Vi er opptatt av å bygge en sunn kultur og gode relasjoner mellom de ansatte, og har blant annet en personalforening og et bedriftssalg som arrangerer sosiale sammenkomster som cageball, yoga og klatring. 

shuffleboard– Det er en veldig artig gjeng her. Vi er veldig forskjellige, men har likevel faginteressen til felles. Alle er innstilt på å ha det fint og gøy på jobb, sier Mari. 

I tillegg til det gode samholdet blant kollegene, skaper også den fleksible arbeidshverdagen trivsel. Etter at Mari fikk barn, har hun fått kjenne på hvor utfordrende det kan være å få timene i døgnet til å gå opp. 

I Sticos er vi opptatt av å la de ansatte kunne styre mye av sitt arbeid selv, og vi legger vekt på å ha en sunn balanse mellom jobb og fritid. 

Søker mer kompetanse 

Heidi, Mari og Cathrine ser frem til å få med flere på fag-laget i tiden fremover. De trenger kundedrevne og formidlingsglade folk som er interessert i å hjelpe kundene, og skape de beste løsningene for dem. 

– Hos oss får du jobbe i et stort og dyktig fagmiljø som hjelper kunder med å løse komplekse problemer, avslutter Mari. 

Hold deg oppdatert på relevant fagstoff

Våre nyhetsbrev inneholder aktueltsaker, produktinformasjon, invitasjoner til relevante kurs, seminarer og frokostmøter, samt gode råd og tips.