Sticos Oversikt

- et nytt nettbasert verktøy for 
oppdragsstyring og kvalitetssikring.


Sticos Oversikt er et styrings- og kvalitetssikringsverktøy for regnskapsførere, enten du jobber i regnskapsbyrå eller en intern økonomiavdeling. Med Sticos Oversikt sikrer du at arbeid utføres i henhold til god regnskapsføringsskikk, og har full kontroll på dokumentasjon av utførte oppgaver og tidsfrister.

Se priser og få pristilbud her


Se online presentasjon av Sticos Oversikt Se pris og bestill

Oppdragsstyring

Et nettbasert verktøy for oppdragsstyring og kvalitetssikring

  • Sticos Oversikt er integrert med dine kunde- og regnskapsdata
  • Gir deg full kontroll på dine og firmaets oppgaver og tidsfrister
  • Organiserer alle oppdrag, avtaler og kunder så du alltid finner det du trenger
  • Sikrer alle formaliteter knyttet til oppdragsutførelsen
  • Sikkert elektronisk arkiv samler all dokumentasjon på ett sted
  • Hjelper deg å spare tid på periodiske avstemminger
  • Fagsupport er inkludert

Spesialutviklet for fremtidens regnskapsfører

Med Sticos Oversikt får du som jobber med lønn og regnskap full kontroll på tidsfrister, gjøremål og dokumentasjon på utførte oppgaver.

Viktige funksjoner

Oppgaver og tidsfrister

Få oversikt over alle dagens, ukens eller månedens oppgaver og frister, samtidig som du har full kontroll over hva som er utført, når de ble utført og av hvem.

Full kontroll på oppdragsavtaler og kunder

Sikker elektronisk organisering av alle kunder, avtaler og oppdrag forenkler din arbeidshverdag som regnskapsfører. Enkel generering av oppdragsavtale som kunden signerer elektronisk.

Dokumentasjon

Sikre at formaliteter knyttet til oppdragsutførelsen blir ivaretatt ved at arbeidet du gjør systematiseres og dokumenteres i tråd med god regnskapsføringsskikk (GRFS). Roller, maler og arkivstruktur kan enkelt tilpasses din bedrift.

Automatisk avstemming

Automatisk Avstemming er inkludert i programmet, slik at du sparer masse tid på periodiske avstemminger. Med automatisk avstemming hentes saldobalansen fra regnskapssystemet og fletter disse sømløst inn i avstemmingsskjemaene. Du får også en overordnet oversikt over utførte avstemmingsoppgaver.

Integrasjon

Vi sørger selvfølgelig for full integrasjon med de fleste regnskapssystemer. Integrasjonen vil fungere på tvers av Sticos-produktene Oversikt, Avstemming, Rapport og Likviditet, slik at du alltid har tilgang på de beste verktøyene for rådgivning, analyse og oppfølging.
Se hvilke regnskapssystemer vi støtter

Fagsupport er inkludert

Trenger du hjelp til å sikre at du oppfyller kravene til god regnskapsføringsskikk? Vårt fagteam av jurister, revisorer og rådgivere står klare for å hjelpe deg. Er du kunde hos oss har du fagsupport inkludert.

Funksjoner som kommer

Sticos Oversikt vil oppdateres fortløpende med nye funksjoner spesialtilpasset din arbeidshverdag. Savner du noe i verktøyet?  Kontakt oss gjerne med forslag og innspill til hvordan verktøyet kan bli enda bedre.

Kontakt oss

Ønsker du et pristilbud eller en uforpliktende produktdemo? Fyll ut skjemaet så vil en av våre konsulenter følge deg opp innen kort tid.