Sticos Oversikt

- det eneste verktøyet du trenger for oppdragsstyring, kvalitetssikring og avstemming


Sticos Oversikt er et nettbasert styringsverktøy for regnskapsførere, enten du jobber i regnskapsbyrå eller en intern økonomiavdeling. Med Sticos Oversikt får du full kontroll på alle kunder, oppdrag, oppgaver og tidsfrister, samtidig som du sikrer at arbeid utføres i henhold til god regnskapsføringsskikk.

Se priser og få pristilbud her


Prøv gratis i 30 dager Se online presentasjon

Oppdragsstyring

Med Sticos Oversikt er oppdragsstyring og kvalitetssikring av regnskap enklere enn noensinne

  • Enkel integrasjon med dine regnskapssystemer
  • Gir deg full kontroll på alle oppgaver og tidsfrister
  • Organiserer alle oppdrag, avtaler og kunder
  • Sikrer alle formaliteter knyttet til oppdragsutførelsen
  • Forenkler kvalitetskontrollen
  • Samler all dokumentasjon på ett sted
  • Gjør periodiske avstemminger enkelt og effektivt
  • ID-kontroll dokumenteres automatisk
  • Gir deg fri tilgang til faghjelp fra våre eksperter i Sticos Fagsupport

Spesialutviklet for fremtidens regnskapsfører

Med Sticos Oversikt får du som jobber med lønn og regnskap full kontroll på tidsfrister, gjøremål og dokumentasjon på utførte oppgaver.

 

Viktige funksjoner

Oppgaver og tidsfrister

Få oversikt over alle dagens, ukens eller månedens oppgaver og frister, samtidig som du har full kontroll over hva som er utført, når de ble utført og av hvem.

Full kontroll på oppdragsavtaler og kunder

Sikker elektronisk organisering av alle kunder, avtaler og oppdrag forenkler din arbeidshverdag som regnskapsfører. Du kan enkelt generere oppdragsavtaler og samtidig utføre ID-kontroll med elektronisk signering.

Dokumentasjon

Sikrer at alle formaliteter knyttet til oppdragsutførelsen blir ivaretatt i tråd med god regnskapsføringsskikk (GRFS). Maler og arkivstruktur kan enkelt tilpasses din bedrift.

Kvalitetskontroll

Sticos Oversikt forenkler kvaliteskontrollen både på oppdragsnivå og på medarbeiders oppdragsutførelse.

Hvitvaskingsloven

Sticos Oversikt ivaretar krav til kundekontroll i hht Hvitvaskingsloven gjennom ID-kontroll, identifisering av reelle rettighetshavere og registrering av PEP og aksjonærer.

Automatisk avstemming

Avstemming er inkludert i programmet, slik at du sparer tid på periodiske avstemminger. Saldobalansen hentes direkte fra regnskapssystemet og tallene flettest sømløst inn i avstemmingsskjemaene. Du får også en overordnet oversikt over utførte avstemmingsoppgaver.

Integrert med dine regnskapssystemer

Sticos Oversikt kan integreres med over 20 ulike regnskapssystem, og med flere systemer samtidig. Integrasjonen vil også fungere på tvers av Sticos Oversikt, Rapport og Likviditet. Se hvilke regnskapssystemer vi støtter her

Fagsupport er inkludert

Vårt fagteam av jurister, revisorer og rådgivere står klare for å hjelpe deg. Er du kunde hos oss har du fagsupport inkludert.

Funksjoner som kommer

Sticos Oversikt vil oppdateres fortløpende med nye funksjoner spesialtilpasset din arbeidshverdag. Savner du noe i verktøyet?  Kontakt oss gjerne med forslag og innspill til hvordan verktøyet kan bli enda bedre.

Prøv gratis i 30 dager

Fyll ut skjema for å få 30 dager uforpliktende tilgang til Sticos Oversikt. En av våre konsulenter vil ta kontakt med deg innen kort tid for å hjelpe deg i gang.

Klar for å bestille? Se priser eller få et pristilbud her