Hold deg oppdatert med aktuelt fagstoff fra Sticos Meld deg på nyhetsbrev

Nyhet: Elektronisk signering i Sticos Proff

Nyhet: Elektronisk signering i Sticos Proff

Endelig kan du slippe lange omveier for å få signert dokument. Nå kan du som Sticos Proff-bruker ta i bruk elektronisk signering.

Kirsten McDonagh, kommunikasjonsrådgiver i Sticos

Har du tenkt over hvor tungvint det er å få kundene dine til å signere dokument? Har du følt at det er spesielt at, i et ellers så moderne samfunn, du som regnskapsfører må be kundene dine om å printe ut dokumenter og signere dem manuelt? For så å scanne inn og sende tilbake?

Eller enda verre: Når du ikke engang kunne scanne styre- og generalforsamlinger, fordi de måtte oppbevares på papir?

Den tida er endelig over.

Elektronisk signering: du trenger bare BankID

Endringer i aksjeloven gjør det nå mulig å signere styre- og generalforsamlingsprotokoller, og en rekke andre type avtaler, elektronisk. Vi har selvsagt lagt til denne løsningen i Sticos Proff, som er et tilleggsprodukt til kunder med Sticos Oppslag.

Når du har generert en av de mange veiviserne i Sticos Proff, sender du dokumentet til kunden med ett tastetrykk. Han eller hun får dokumentet rett i innboksen sin, og signerer ved hjelp av Bank-ID.

– BankID er en trygg løsning. Du kan være sikker på at det er den riktige personen som signerer, sier Øyvind Riiber, produktsjef for Sticos Proff.

Prøv selv og effektiviser

Det har ingenting å si om det er én eller ti personer som skal signere. Prosessen er like enkel. Når kundene har signert, går det automatisk ut en kopi av det ferdige dokumentet til alle partene. Du har hele tiden oversikt over hvem som har signert og hvem som mangler.

– Det geniale med vår løsning er at vi også åpner for at du kan knytte dine egne dokumenter til våre veivisere. Du kan sende ut alt fra møtereferat og aksjonæravtaler til avtaler med ansatte. Du krever signering på samme vis, sier Øyvind Riiber.

Lyst til å prøve selv?

Med Sticos Proff får du en rekke veivisere som dekker de spesielle behovene som regnskapsførere og revisorer har i forbindelse med rådgivningsoppdrag. Veiviserne guider deg trinn for trinn gjennom kompliserte prosesser, og nødvendige dokumenter blir automatisk generert underveis. 

Du som jobber med regnskap kan spare tid og få kvalitetssikret jobben med kompliserte arbeidsprosesser. Sticos Proff gir deg:

  • Veivisere som er spesielt nyttige for deg som jobber med kompliserte arbeidsprosesser
  • Nyhetsabonnementet Sticos Hurtiginfo inkludert i prisen
  • Klientregister og arkivering av veivisere

Les mer om Sticos Proff her.


Sticos holder deg oppdatert: