korona

Viktig å vite om
koronasituasjonen

Dagens situasjon gjør at mange kontakter våre fageksperter på Sticos Fagsupport for hjelp med regelverk knyttet til arbeidsrett, regnskap, skatt og lønn. Under har vi samlet oppdaterte regler som følger av koronautbruddet. Her kan du lese mer om de ulike tiltakene og få svar på dine spørsmål.

WEBINAR: Kompensasjonsordningen i praksis

Gratis webinar som gir innsikt i regelverket og hvordan regnskapsfører kan hjelpe bedrifter som opplever tapt omsetning i forbindelse med korona

Registrer deg her

WEBINAR: Regelendringer og tips knyttet til korona-utbruddet

I dette webinaret vil våre rådgivere gå igjennom de nyeste regelendringene og gi tips til hvordan man bør forholde seg til disse.

Registrer deg her
Korona: Viktige frister for å søke tilskudd Korona: Viktige frister for å søke tilskudd

Korona: Viktige frister for å søke tilskudd

Regjeringen har innført en rekke tiltakspakker for å håndtere de økonomiske konsekvensene av koronautbruddet. Ikke glem å søke innen fristen!
Korona: Dette er kompensasjonsordningen Korona: Dette er kompensasjonsordningen

Korona: Dette er kompensasjonsordningen

Regjeringen foreslår at bedrifter som har minst 30 prosent omsetningsssvikt som følge av virusutbruddet, får kompensasjon fra staten.
Korona: Utfordringer med kompensasjonsordningen Korona: Utfordringer med kompensasjonsordningen

Korona: Utfordringer med kompensasjonsordningen

Kompensasjonsordningen inneholder en del begrensninger og krever også en stor jobb knyttet til periodisering av omsetning og kostnader,...
Sticos Oppslag

Få enkle forklaringer på kompliserte regelverk

Covid-19 har store konsekvenser for mange bedrifter. Vi ønsker å bidra ved å gi deg GRATIS tilgang til Sticos Oppslag i 7 dager. Her finner du oppdatert og lettforståelig regelverk med et enkelt søk.

Ja, jeg vil ha gratis tilgang til Sticos Oppslag