Kundereferanser

Sticos har over 10 000 kunder og 60 000 brukere på våre løsninger.
Dette er hva noen av de sier om oss.


Kurs: - Sticos er utrolig flink til å gjøre innholdet relevant

Kurs: - Sticos er utrolig flink til å gjøre innholdet relevant

De siste tre årene har Sticos holdt 14 internkurs for ansatte i Danske Bank. 

Heidi Kultorp, kommunikasjon- og innholdsansvarlig i Sticos

Danske Bank har 1100 ansatte i Norge og en av kjerneverdiene deres er å levere den beste kunnskapen og kompetansen til sine kunder. Siden 2016 har de derfor bestilt internkurs fra Sticos for å gi egne ansatte faglig påfyll i regnskapsanalyse.

- Sticos gir oss internkurs som alltid er oppdatert på gjeldende regler og lover. Denne kunnskapen innen regnskapsføring viderefører vi til egne kunder. Vi slipper å utarbeide egne kurs og ta ut medarbeidere fra sitt daglige virke for å gjennomføre disse kursene, som ville vært alternativet, forteller Roy Nesset som er banksjef i Danske Bank. 

- Mye kunnskap i rommet

- Kursholderne fra Sticos er veldig strukturerte og er utrolig flinke til å gjøre temaene de tar opp relevante for vår arbeidshverdag i banken. Det er gull, og gjør at jeg får utnyttet disse kursdagene maksimalt. Kurs har jo ofte en tendens til å bli litt overordnet i tematikken. Slik er det ikke her, sier Lars Haugen som har jobbet som trainee i Danske Bank i snart tre år.Lars Haugen i Danske Bank

Han har studert økonomi og finans, og deltar på kurset for å få en oppfriskning av regnskapsanalysen sammen med 14 bedriftsrådgivere i bankens hovedkontor i Trondheim. Sticos har et av landets fremste kunnskapsmiljø innen regnskap.

- Nærværet til kursholderne er veldig positivt, merker jeg. Jeg blir jo tvunget til å delta i diskusjonene, og her er det så mye kunnskap i rommet at vi får svar på det vi lurer på umiddelbart, sier Haugen.

Se Sticos sine oppdaterte og aktuelle nettkurs her

- Sparer tid og kostander

Sticos skreddersyr interne kurs som gir virksomheter den kunnskapen de har behov for innen regnskap, skatt, mva, lønn, HMS, personal og personvern. Rådgivere fra Sticos reiser landet rundt for å hjelpe bedrifter med å få en felles kompetanseutvikling på arbeidsplassen. Man slipper dermed betydelige kurskostnader knyttet til reise og losji. 

- Det er enklere å få deltagere til kursene når disse holdes i normal arbeidstid og folk kan reise hjem igjen på ettermiddagene. Videre sparer vi tid og kostnader ved å holde kursene der kursdeltagerne bor, slik at medarbeiderne slipper å reise, sier banksjef Roy Nesset.

Få aktuelle nyheter innen personal, regnskap, økonomi og personvern. Følg Sticos på FacebookLinkedIn og meld deg på vårt nyhetsbrev

Direkte knyttet til din arbeidshverdag

- Interne kurs gir et svært godt utgangspunkt for dialog og kontakt mellom deltakerne. De er ofte trygge på hverandre og har en felles forståelse av faget. Dermed blir det det ofte gode diskusjoner hvor det blir stilt relevante spørsmål, sier revisor og rådgiver Elin Petersen i Sticos.

Sammen med revisor og rådgiver Hans Olav Sekkeseter holder hun kursene for de ansatte i Danske Bank.

- Vi ønsker i størst mulig grad å få tilgang til kundens interne rutiner for å gjøre kursene så relevante som mulig for deltakerne. Vi går rett til deres problemstillinger, slik at kursene får stor nytteverdi for dem, sier Sekkeseter.

Sticos hjelper deg med å få en felles kompetanseutvikling på arbeidsplassen din. Ta kontakt med oss for å få til en løsning som passer dere best mulig – der dere er.   

- Interne kurs gir et svært godt utgangspunkt for dialog og kontakt mellom deltakerne, sier rådgiver Elin Petersen i Sticos.


Brukes daglig innen
regnskap og revisjon

Degerstrøms Revisjon har hatt Sticos Oppslag siden selskapet ble etablert i 2013. - Vi hadde erfaring med Sticos Oppslag fra tidligere jobber, så da vi skulle velge et verktøy til vår bedrift var det naturlig for oss å videreføre dette oppslagsverket, sier Mona Mjøsund Degerstrøm, revisor og partner i Degerstrøms revisjon.