Kundereferanser

Sticos har over 10 000 kunder og 60 000 brukere på våre løsninger.
Dette er hva noen av de sier om oss.


- Sticos Oppslag Kommune har alltid et kvalitetssikret innhold

- Sticos Oppslag Kommune har alltid et kvalitetssikret innhold

Ansatte i hele Trøndelag bruker Sticos Oppslag Kommune. - Vi sitter geografisk spredt og da har det stor verdi å ha all nødvendig informasjon samlet i samme system, sier rådgiver Torgeir Mjøen i fylkeskommunen.

Heidi Kultorp, kommunikasjonsrådgiver i Sticos

Sticos Oppslag Kommune har rundt 270 kunder over hele landet fordelt på kommunale, fylkeskommunale, interkommunale og private virksomheter. Tidligere Sør-Trøndelag fylkeskommune har brukt produktet helt siden det ble lansert i slutten 2012.

- Det er først og fremst et utrolig godt digitalt verktøy. Lover og forskrifter er alltid oppdatert i tjenesten og er til å stole på. Vi slipper å bruke andre søkemuligheter hvor man er usikker på om innholdet er kvalitetssikret, sier rådgiver Torgeir Mjøen i regnskapsteamet i Trøndelag fylkeskommune.

- I tillegg følger det med en faglig sterk support som alltid svarer oss kjapt og presist hvis vi lurer på noe, sier Mjøen.

Sticos Oppslag Kommune hjelper deg som jobber med regnskap, merverdiavgift, lønn og personal. Fagsupport fra landets fremste rådgivere innen sine fagfelt er inkludert i abonnementet.

Informasjonen samlet på ett sted

I 2018 ble Nord-Trøndelag og Sør-Trøndelag samlet i ett fylke. Trøndelag fylkeskommune har i dag registrert 150 brukere av Sticos Oppslag Kommune.

- Hovedsakelig er det regnskapsteamet, eiendomsavdelingen og samferdselsavdelingen som benytter verktøyet. Men det er også svært mye brukt av ansatte i de 31 videregående skolene i fylket, sier Mjøen.

- Avstandene er store i Trøndelag. Vi sitter geografisk spredt og da har det stor verdi å ha all nødvendig informasjon samlet i samme system. Medarbeiderne på skolene er ikke fageksperter innenfor for eksempel regnskap, men da finner de svarene de trenger i Sticos Oppslag Kommune, legger Mjøen til.

LES OGSÅ: Har din virksomhet full kontroll på GDPR? Ta en titt her

- Kontoplanen har høy verdi

Han vil særlig trekke frem kontoplanen i Sticos Oppslag Kommune som verdifull.

- Tilgangen til kontoplanen er svært nyttig, og er for mange inngangsporten til å ta i bruk tjenesten, tror jeg. Den har høy verdi for oss som trenger å komme ut med riktig informasjon, sier Mjøen.

Mjøen har vært beta-tester for Norges første KOSTRA-rådgiver med kunstig intelligens, som er utviklet av Sticos. I mai ble chatboten spørKOSTRA lansert.

- Den har et kjempestort potensial, og er et produkt jeg tror mange vil ta i bruk.

Med et enkelt søk i Sticos Oppslag Kommune får du praktiske svar på dine spørsmål om KOSTRA, kontering, merverdiavgifts og merverdiavgiftskompensasjon, samt lønnsinnberetning, tariffavtaler, trygderett og arbeidsrett. Prøv gratis her.


Brukes daglig innen
regnskap og revisjon

Degerstrøms Revisjon har hatt Sticos Oppslag siden selskapet ble etablert i 2013. - Vi hadde erfaring med Sticos Oppslag fra tidligere jobber, så da vi skulle velge et verktøy til vår bedrift var det naturlig for oss å videreføre dette oppslagsverket, sier Mona Mjøsund Degerstrøm, revisor og partner i Degerstrøms revisjon.